BÜTÜN HAYATIMIZ, BAYRAM TADINDA OLSUN

D.BAKIR- MİL SAĞLIK-SEN Genel Başkan Yardımcısı Fatma Gökalp,, yayınladığı mesajda, halkımızın ve tüm İslam Âlemi’nin Mübarek Kurban Bayramı’nı kutladı.

Kurban Bayramı’nın rahmet, bereket ve sayısız İlahi lütuflarla dolu olduğuna dikkati çeken Gökalp, mesajında şu görüşlere yer verdi: ‘Yüce Allah, bu aziz ve mübarek gün ve geceler hürmetine, başta aziz vatanımız olmak üzere, tüm İslam Dünyası ve bütün insanlık âlemine sağlık, mutluluk ve esenlikler dolu günler nasip eylesin! Birlik ve beraberliğinin daim olmasına, sevgi, hoşgörü ve barışın kalıcı olmasına vesile olması dileğiyle Bayramımız Mübarek olsun. Elbette ki toplumda hepimizin yarınlarımıza dair umutları, hedefleri ve hayalleri var. Kurban Bayramı’nın bu umutların yeşermesi ve gerçekleşmesine bir vesile olmasını, Yüce Rabbimiz’den niyaz edelim.

Bereketiyle gelen Kurban Bayramı, bütün Ümmet-i Muhammed’e bol bol huzur, mutluluk, dirlik ve esenlikler getirsin. Özlemini duyduğumuz bütün güzellikler hanelerimize dolsun. Hayal ettiğimiz, bütün hedeflerimiz birer bire gerçekleşsin. Rahmet ayı Kurban-ı Şerif’i uğurlarken, Kurban Bayramı'na ulaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Cenab-ı Allah'a yönelip, ellerimizi açalım. Zikirlerimizi, Tesbihatlarımızı ve tüm İbadetlerimizle Yüce Rabbimiz’e yakaralım. Hem ülkemiz için, hem de bütün İslam Âlemi için dualar edip, dünyayı etkileyen, yüz binlerce insanın hayatını kaybettiği, milyonlarca insanın yoğun bakımda tedavi gördüğü bulaşıcı pandemi hastalığı başta olmak üzere, bütün hastalıklar ve musibetlerden kurtarması için, Cenab-ı Allah’a dualar ve niyazlarda bulunalım.

Cenab-ı Allah; bu mukaddes günler hatırına, huzur ve bereket dolu bir yaşama adım atmamızı nasip eylesin. Bu müstesna günlerde, tüm dualarınızın Yüce Mevlam katında kabulünü niyaz ediyorum. Bu özel günlere bizleri kavuşturan Cenab-ı Hakk’a ne kadar şükürler etsek azdır. Tüm günleriniz ve gecelerinizin Bayram tadında ve bereketinde olması dileğiyle, vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en samimi duygularımla kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim’.

31.07.2020 13:03:00