BÜTÜN HAYATIMIZ, BAYRAM TADINDA OLSUN

D.BAKIR- Elbey İnşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Ali İhsan Elbey,

Yayınladığı mesajda, halkımızın ve tüm İslam Âlemi’nin Mübarek Kurban Bayramı’nı kutladı.
Kurban Bayramı’nın rahmet, bereket ve sayısız İlahi lütuflarla dolu olduğuna dikkati çeken İş Adamı Ali İhsan Elbey, mesajında şu görüşlere yer verdi:
‘Kudreti sonsuz olan Yüce Allah’ım, bizleri hak yoldan, doğruluktan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Herkese hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileklerimizi iletiyorum.
Ümmet-i Muhammed’in birlik ve beraberliğinin daim olmasına, akan mazlum ve masum kanlarının durmasına; sevgi, hoşgörü ve barışın hâkim olmasına vesile olması dileğiyle Bayramımız Mübarek olsun.

Elbette ki toplumda hepimizin yarınlarımıza dair umutları, hedefleri ve hayalleri var. Kurban Bayramı’nın bu umutların yeşermesi ve gerçekleşmesine bir vesile olmasını, Yüce Rabbimiz’den niyaz edelim.
Bereketiyle gelen Kurban Bayramı, bütün Ümmet-i Muhammed’e bol bol huzur, mutluluk, dirlik ve esenlikler getirsin. Özlemini duyduğumuz bütün güzellikler hanelerimize dolsun. Hayal ettiğimiz, bütün hedeflerimiz birer bire gerçekleşsin. Rahmet ayı Kurban-ı Şerif’i uğurlarken, Kurban Bayramı'na ulaşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. 
Cenabı Allah'a yönelip ellerimizi açalım. Dualarımızı, niyazlarımızı ve ibadetlerimizi Yüce Rabbimiz’e yöneltelim. Hem ülkemiz için, hem de bütün İslam Âlemi için dualar edip, Cenab-ı Allah’a niyazlarda bulunalım.

Cenab-ı Allah; bu mukaddes günler hatırına, huzur ve bereket dolu bir yaşama adım atmamızı nasip eylesin. Bu müstesna günlerde, tüm dualarınızın Yüce Mevlam katında kabulünü niyaz ediyorum.
Bu özel günlere bizleri bir kez daha kavuşturan Cenab-ı Hakk’a ne kadar şükürler etsek azdır. Bütün günleriniz ve gecelerinizin Bayram tadı ve bereketinde olması dileğiyle, bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en samimi duygularımla kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim’.

31.07.2020 00:27:00