BÜLENT BÖREKÇİLİK DİYARBAKIR BAĞCILAR ŞUBESİ, DUALARLA HİZMETE AÇILDI

D.BAKIR/ Sektörünün öncü kuruluşu Bülent Börekçilik, ülkemiz genelinde bayilik ve hizmet ağını her geçen gün genişletmeye devam ediyor.

Bu kapsamda, Merkez Bağlar İlçesi Bağcılar Şubesi, oldukça geniş bir katılımla ve dualar eşliğinde hizmete açıldı.


LEZZET-İ ALA BÜLENT BÖREK

Girişimciliğini Mustafa Ayata’nın yaptığı Bülent Börekçilik Bağcılar Şubesinin açılışı, Diyarbakır’ın tanınmış simalarını bir araya getirdi.


Muhtelif siyasi partiler, Sivil Toplum Kuruluşları (STK), Borsa, Oda ve Esnaf Birliklerinin yetkilileriyle, farklı mesleklere mensup yöneticiler, basın yayın kuruluşlarının temsilcileri, davetliler ve kalabalık bir vatandaş topluluğunun katıldığı açılışta, kurdeleyi aile büyüklerinden Ekrem Alakuş ve Tekin Alakuş dualar eşliğinde keserek, hizmete açtılar.


Açılış sonrası, konuklarının masalarına giderek hepsiyle ayrı ayrı ilgilenen girişimci Mustafa Ayata, Bülent Börekçilik firmasının, ülkemizin yanı sıra, Avrupa’da da tanınan, sektörün saygın kuruluşlarından olduğunu belirterek, şunları söyledi:


NE YAPARSAN YAP, ‘AŞK’ İLE YAP

Bülent Börekçilik, hizmete girdiği ilk günden bu yana, profesyonel hizmet anlayışı, temiz ve hijyenik bir ortam, sektörün deneyimli kadroları eşliğinde, hep daha iyiyi ve güzeli sunma şiarıyla sektördeki yolculuğunu sürdürmekte.



Özenle hazırlayarak, sevgiyle kardığımız, günlük ve taze malzemelerin kullanıldığı, kelimenin tam anlamıyla çıtır çıtır lezzetler sunan, hamuru ve içinde ki özel peyniri ile uzadıkça uzayan görüntüsü bile iştah açan ürünlerimizle, halkımıza hizmet sunmanın, haklı gururunu yaşamaktayız.


Lezzeti-Ala Bülent Börek, sade, temiz ve şık mekan konseptleriyle, her zaman için taze ürünler, temiz ve hijyenik ortamlarda hazırlanıp misafirlerimize sunduğumuz ürünlerle, bugünlere gelmiş bulunmakta.


Yüksek kalite standartlarımızda, sektörün ehil ve usta kadrolarınca üretilen ürünlerimizi, olabildiğince uygun fiyat politikamızla, nezih ve şık mekânımızda, ailemizin bir parçası olan misafirlerimize sunmaktayız.



İşletmemize gelen tüm vatandaşlarımızı, müşteri değil, ailemizin birer parçası olarak görmekte ve hizmet yolculuğumuzu bu esas üzerine sürdürmekteyiz.


Bağcılar Mahallesi Kamışlı Bulvarı Havaalanı kavşağı, Bigross Market çaprazı Fidan Tunç Sitesi Altında hizmete giren işletmemize, daha ilk günden çok büyük ilgi ve teveccüh gösterilmesi, bizleri bir hayli memnun etti.



İki katlı, oldukça geniş ve ferah işletmemizde, üst kat 135 m2, alt kat 80 m2 olmak üzere toplam 215 m2 olan mekânımızda hizmet sunmaktayız. Evlere ve işyerlerine paket servisimiz bulunmaktadır.

Altı kişiden oluşan, sektörün deneyimli ve güler yüzlü personellerimizle, Diyarbakır halkına hizmet sunmanın gururunu yaşıyoruz’.

Alo Paket iletişim:0412 502 89 77

HABER: YILMAZ ACU


08.07.2022 18:44:00