BU DA ASANSÖR KUYRUĞU

Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde asansörlerde yaşanan arızalar nedeniyle vatandaşlar canından bezdi.

 DİYARBAKIR – Türkiye’de kuyruk bitmiyor. Daha önce filmlere de konu olan tüp kuyruğu, ekmek kuyruğu, sabahın beşinde hastanelere gidip fiş alma kuyruğu vs. gibi kuyrukları görmüştük.

Geçen sene de dövizin artışından sonra tanzim satışları kuyruğunu gördük. Ama asansör bekleme kuyruğunu yeni görüyoruz.

Bu kuyruk fiş bekleme kuyruğu değil, asansör bekleme kuyruğu. Hem sedye üzerindeki hasta hem de yakınlarını ziyarete gitmek isteyenlerin oluşturduğu kuyruktan dolayı vatandaşlar isyan etti.

Şanlıurfa yolu üzerinde bulunan Diyarbakır Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde hasta ve yakınlarının çilesi bitmiyor. Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde asansörlerde yaşanan arızalar nedeniyle vatandaşlar canından bezdi.

Daha önce de yaşanan asansör arızalarına çözüm bulunamazken, hastalar ve hasta yakınları çalışan asansörlerle çıkabilmek için uzun kuyruklar oluşturuyor. Diğer yandan asansörlerin bir kısmının çalışmaması sağlık personellerine de zor anlar yaşatıyor. Vatandaşlar gibi asansörler önünde uzun kuyruklar oluşturan sağlık görevlileri görevlerinin sağlıklı ve hızlı bir şekilde yapılabilmesi için arızalı olan asansörlerin biran önce tamir edilmesini talep ediyor.

Özellikle ziyaretçi saatlerinde yoğunluğun yaşanması asansör krizinin ne safhada olduğunu gözler önüne serdi.Sağlık görevlileri ile birlikte hasta yakınının yanına çıkmak isteyen vatandaşlar çalışan asansörler önünde uzun süre beklemek zorunda kalıyor.Hasta yakınları üst katlardaki poliklinikleri kullanmak için asansör beklediklerini ancak geç gelmesi nedeni ile asansör kuyruğu beklemek zorunda kaldıklarını söyledi.

Asansörlerin sıkıntılarının ne zaman giderileceği konusunda bilgi almak için ulaştığımız hastane görevlileri, yetkili kimsenin bulunmadığı gerekçesiyle bilgi veremeyeceklerini belirtti.



ÖZEL HABER:GÜNEYDOĞU GÜNCEL GAZETESİ SEYFETTİN EKEN 
20.07.2019 14:59:00