BEYBUN AJANS, ÇOK YÖNLÜ HİZMET SUNACAK

Geçtiğimiz günlerde hizmete giren Beybun Ajans’ın, oldukça geniş bir yelpazede gerçekleştireceği çalışmalarla, çok yönlü katkılar sağlayacağı kaydedildi.

Yazar ve Yayıncı Muhittin Uymaz tarafından kurulan, geniş ve tecrübeli kadrosuyla, ülkemiz geneline hitap eden ve hizmet sunacak olan Beybûn Ajans’ın, senelerden beri ihtiyacı duyulan ve boşluğu hissedilen hizmetleri gerçekleştireceği belirtiliyor.

Açıklamalarda bulunan Yazar ve Yayıncı Beybûn Ajans kurucusu Muhittin Uymaz, şunları söyledi: ‘Bünyemizde, oldukça geniş bir çerçevede, çok yönlü çalışmalarımız ve hizmetlerimiz olacak.

Sinesinden bir çok yazar, şair, ressam, fikir ve bilim insanları çıkaran ve çıkarmaya devam eden, tarihin canlığı tanığı, medeniyetler beşiği ülkemizde, bu tür organizasyonları gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşamaktayız.
‘Grafik Tasarım, Metin ve Kurgu Danışmanlığı, Mizanpaj, yani gazete, dergi, broşür gibi basılı yayınlarda sayfa düzeni, Kara Kalem ve Renkli Resim Çizimleri, Editörlük, Yazar Koçluğu ve Danışmanlığı, Editörlük ve Yazarlık Eğitimi, Senaryo Metni Hazırlama ve Yayıncılık sektörünün bütün çeşitlerinde, oldukça geniş bir yelpazede hizmet sunacağız.

Tecrübeli, işini seven ve profesyonel kadromuzla, paydaşlarımıza yapacakları ve yapmayı hedefledikleri çalışmalarının her aşamasında, gerekli tüm desteği sağlayacağız. Ajansımız, kitap hazırlama sürecinde olan tüm yazarlarımıza, hazırlık sürecinden başlayarak, kitabın basımına kadar tüm süreçlerde, gerek teknik ve gerekse danışmanlık olarak her türlü desteği sunacak.
‘Amacımız, yazar ve yazar adaylarının en doğru şekilde hem yazarlık hem de o yolda edinilmesi gereken yetkinlikleri, yazar ve yazar adaylarımıza kazandırmaktır.

Avrupa’nın yanı sıra, dünyanın muhtelif ülkelerinde yaşayan vatandaşlarımız, yazar ve yazar adayı olmak isteklerinde, kendilerine kurumsal olarak her türlü kolaylığı sağlayacak ve tecrübelerimizi onlara kanalize edeceğiz.
Yayın dünyasında ve medya alanında özellikle editörlük ve yazar koçluğu ve danışmanlığı hususlarında, var olan tüm eksiklikleri doldurmayı hedefliyoruz.
Yazar ve yazar adaylarımız, şiir kitabı yazmak isteyen şairlerimiz veya şair adaylarımız, istedikleri bir veya birden fazla konuda, ajansımızdan destek alabilir, görecekleri eğitimle kendilerini çok daha fazla geliştirerek, ilerleme kaydedebilirler.

Editörlerimiz, grafikerlerimiz ve diğer alanlardaki eğitimcilerimiz, alanında yetkinliği ve uzmanlığı bulunan, kendilerini kanıtlamış isimlerden oluşmakta olup, dokuz kişiden müteşekkil ekibimizle, halkımıza çok yönlü hizmet sunmaya hazırız. Hep birlikte güzel çalışmalara imza atma temennisiyle’.




ÜLKEMİZ GENELİNDE İHTİYACI DUYULAN BİR KURUM

Öte yandan görüşlerini dile getiren muhtelif meslek gruplarına mensup vatandaşlar, yazarlar, şairler ve ressamlar, Avrupa’da bu tür profesyonel ajansların hizmet verdiğini, ülkemiz genelinde böylesi kurumlara ihtiyaç duyulduğunu belirterek, şunları söylediler:

‘Ülkemiz genelinde çok yönlü çalışmalarıyla ciddi katkılar sağlayan böylesi bir ajansın kurulması, bu konudaki ciddi bir boşluğu dolduracak.
Anadolu coğrafyamız, tarihin taşlara yazıldığı, üstü açık bir müze konumunda olan, neredeyse insanlık tarihinin başladığı, bağrında sayısız Cami, Kilise, İbadethane bulunan Mukaddes bir ülke.


Dolayısıyla, geniş bir çerçevede, profesyonel kadrosuyla, böylesi çok yönlü hizmet sunacak olan Beybûn Ajansın hizmete girmiş olması, hepimizi sevindirdi ve mutlu etti.
Bütün çalışanlarını tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz’ şeklinde memnuniyetlerini dile getirdiler.

HABER: YILMAZ ACU
06.09.2020 15:34:00