Başkan Kaymaz’dan kurban bayramı mesajı

Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Sevgi, barış, kardeşlik, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, milletçe birlik ve beraberliğin daha da pekiştirildiği bir Kurban Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz, bayramın bilhassa dünya üzerinde hayatları acı ve gözyaşından ibaret olan insanlara huzur ve neşe getirmesini, kanayan yaralara merhem olmasını temenni ediyorum.  
 
 
Tarih boyunca adaletten, barıştan, kardeşlik ve hoşgörüden yana olan bir milletin mensuplarıyız, Toplumları yakınlaştıracak, medeniyetleri kaynaştıracak, ön yargıları kıracak, mesafeleri giderecek bir iklime insanlığın bugün her zamankinden daha çok ihtiyacı var.  
 
Bu anlamda bayramlar milletimizin eşsiz ilham kaynaklarıdır. Üzerinde yaşadığımız bu topraklar, yüz yıllarca bir arada yaşama kültürüne, hoşgörüye, sevgi ve kardeşlik gibi müşterek insani değerlere ev sahipliği yapmıştır." Bu duygularla Tüm İslam aleminin Kurban Bayramını en kalbi duygularla kutluyorum.


16.06.2024 16:40:16