Başkan Ensarioğlu’dan Rifai Yıldırım’a hayırlı olsun ziyareti

Sağlık-Sen Diyarbakır Şubesi Başkanı Nurhak Ensarioğlu, Diyarbakır Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atanan Rifai Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Sağlık-Sen Diyarbakır Şubesi Başkanı Nurhak Ensarioğlu, yönetim kurulu üyeleri ve işyeri temsilcileri hazır bulunurken, Diyarbakır Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atanan Rifai Yıldırım ziyaretçilerini kapıda karşılayarak makamında ağırladı. Hoş bir sohbet ortamında geçen ziyaret esnasında Başkan Ensarioğlu, Diyarbakır Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atanan Rifai Yıldırım’a hayırlı olsun temennisinde bulundu. Yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında birbirlerine bilgiler verip fikirler paylaşan Ensarioğlu ve Yıldırım Diyarbakır halkına bir ekip ruhu ile hizmet edeceklerini belirttiler.




Diyarbakır Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Rifai Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Başkan Ensarioğlu, “Rifai Yıldırım beyefendinin bu göreve gelmesi bizleri mutlu etti. Çünkü kendisi gayet beyefendi bir kişiliğe sahip ve Diyarbakır halkına da hizmet etmekten gurur duyan bir insandır. Bizlerde kendisine hem hayırlı olsun ziyaretinde hemde fikir alışverişinde bulunmak istedik. Saolsun kendisi bizleri çok hoş karşıladı. Kendisine bizlere göstermiş olduğu misafirperverliğinden ötürü teşekkür eder yeni görevinde başarılarının devamını dileriz” dedi.





Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Diyarbakır Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Rifai Yıldırım ise, “Nurhak Ensarioğlu beyefendi ve iş yeri temcilerine  ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz Diyarbakır’a hizmet etmek adına görevdeyiz ve kapımız herkese açıktır. Dini, dili, ırkı ne olursa olsun  herkese eşit mesafedeyiz ve bizim hizmet anlayışımız insanlıktır, bizler için makamlar geçicidir.



Diyarbakır’a hizmet benim için onurdur. Kimin ne sıkıntısı varsa bizlere gelip sıkıntılarını anlatabilirler elimizden gelen hizmeti yapmaya hazırız” diye konuştu.
Ziyaretten sonra  Diyarbakır Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü önünde hatıra fotoğraf çektirdiler.
 
02.11.2019 14:54:00