Başhekim Anlı’dan Mübarek Kurban Bayramı Mesajı

D.BAKIR/ Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi Başhekimi Ethem Bahri Anlı, yayınladığı mesajda, bütün İslam Âlemi’nin Mübarek Kurban Bayramı’nı kutladı.

Kurban Bayramı’nın birçok Manevi müjdeyi beraberinde getirdiğine dikkati çekti. Mesajında ‘Kadirşinas Diyarbakır halkı, bütün güzelliklere layıktır’ diyen Başhekim Ethem Bahri Anlı şu görüşleri dile getirdi:

‘Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Herkese hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileklerimizi iletiyorum. Sayısız Manevi yapıları sinesinde bulunduran, Peygamberler, Sahabeler ve Evliyalar kenti Diyarbakır halkını, bu vesileyle bir kez daha saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. 

Kuşkusuz hepimizin geleceğe dair umutları, hedefleri ve hayalleri var. Kurban Bayramı’nın bu umutların yeşermesi ve gerçekleşmesine bir vesile olmasını, Yüce Rabbimiz’den niyaz edeceğiz.

Cenab-ı Allah; bu mukaddes gün ve geceler hatırına, huzur ve bereket dolu bir yaşama adım atmamızı nasip eylesin. 

Bizi bir kez daha bu kutlu zaman dilimine ulaştıran, Cenab-ı Hakk’a, en kalbi duygularımızla şükürler ediyoruz. Bütün günleriniz ve gecelerinizin Bayram tadı ve bereketinde olması dileğiyle, halkımızın ve tüm İslam dünyasının Kurban Bayramı’nı en samimi duygularımla kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim’.


16.06.2024 13:21:09