Bakırcı:Okul kıyafeti alırken kaliteye dikkat edin

Diyarbakır'da 2018-2019 eğitim öğretim yılının başlamasıyla okul kıyafetlerini son güne bırakan öğrenciler ve veliler Diyarbakır'da 1968 yılından bu yana okul üniformaları satan Suat Giyimin yolunu tuttu.

Okulların açılmasına bir gün kala Diyarbakır'da özellikle okul kıyafeti satışı yapan mağazalar okul alışverişini son güne bırakan veliler ve öğrencilerle doldu taştı. Diyarbakır'da 1968 yılından bu yana okul kıyafeti satışı yapan Suat Giyim Mağazası'da öğrenci ve velilerin akınına uğradı. 


Diyarbakır'da uzun yıllardır Suat Giyim Mağazası'nda okul kıyafetlerinin satışını yapan ve mağazanın sahibi olan Suat Bakırcı, okulların açılması öncesi bazı velilerin öğrencilerden daha heyecanlı olduğunu belirtti. Yılın 12 ayı okul kıyafeti satarak Diyarbakır halkına hizmet verdiklerini dile getiren Bakırcı, "1968'den bu yana çocuk okul kıyafetleri satıyoruz. 



Asla kalitesiz mal satmam, beni tanıyan tanır. Binlerce fakir ve fukaraya yardım ediyorum. Parası olmayan öğrencilere her zaman yardımcı oluyorum. Bunun minnetini asla yapmıyorum. Hiç bir zaman kalitesiz ürün satmam. Kendi çocuğuma giydirmediğim kıyafeti başka çocuklara asla giydirmem. Yıllardır kaliteden ödün vermedim, şimdi de vermem, her daim kaliteli ürünleri tercih ederim" dedi.


Veliler kalitesiz üründen uzak dursun

Velileri kalitesiz ürün almama konusunda uyaran Bakırcı, "Ben sattığım tüm ürünlerimi öncelikle tahlile gönderiyorum, kanserojen madde varmı yokmu onu incelerim, tahlil sonucu her daim temiz geliyor. Ürünlerimizin hangi marka olduğu, pamuk oranı yüzdesi kıyafetlerin üzerinde yazıyor. Herkes ektiğini biçer, biz insanlık için varız.



Her zaman kaliteli kıyafet satarım, vicdani sorumluluğum neyse onu yaparım. Kendimi sorumlu bildiğim halkımız bir kıyafet aldığı zaman markayı ve kaliteli ürünleri tercih etsin. Bizimde her zaman prensibimiz kaliteli ürün satmaktır. 



Bir velimiz çocuğuna bir kıyafet aldığı zaman öncelikle çocuğunun sağlığını düşünsün, çocuğunda ileriye dönük hastalıklar çıkmaması için kaliteli kıyafetleri tercih etmelidir. Bizim için öncelik müşteri memnuniyetidir" diye konuştu.



Meyve veren ağacı taşlarlar

Bu mesleğe siyah ve lacivert üniformaların satışını yaptığı dönemde başladığını da sözlerine ekleyen Bakırcı, "Yılın 12 ayı okul kıyafeti satarak halkımıza hizmet ediyorum.



Öncelikle siyah ve lacivert kıyafet satmaktan başladım şuana kadar işimi devam ettiriyorum. Allah'a şükür işimizi yapıyoruz, Allah herkesten razı olsun, Allah herkesin işini rast götürsün. Hayırlı bir eğitim yıldönümü diliyorum" dedi.






ÖZEL HABER .YILMAZ ACU


22.09.2018 00:00:00