ALİ İHSAN ELBEY, GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

D.BAKIR- Diyarbakırlı İş Adamı, Elbeyler Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Elbey, Gelecek Partisi’ndeki görevlerinden istifa etti. Genel Başkanlığını eski başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı Gelecek Partisi’nde, İl Başkan Yardımcılığ

Açıklamasında, işlerinin yoğunluğu nedeniyle, Gelecek Partisi İl Teşkilatından ayrıldığını belirten Elbeyler Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Elbey, şunları söyledi: ‘Diyarbakır kamuoyunun bildiği üzere, köklü bir firma olan Elbeyler Yapı İnşaat, kurumsal yapı olarak hedefleri ve bugüne kadar gerçekleştirmiş oldukları projelerle, inşaat sektöründe yeni projelerle halkımıza hizmet sunmaktadır.


Hizmete girdiğimiz ilk günden itibaren, yaptığımız tüm proje ve çalışmalarımızda hep daha iyiyi ve güzeli hedefleyerek bugünlere gelmiş olmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Üstlenmiş olduğumuz ve devam etmekte olan devasa projeler dolayısıyla, Gelecek partisi Diyarbakır İl Başkanlığı bünyesindeki görevlerimden istifa etmiş bulunmaktayım.


 Bu duygu ve düşüncelerle, Gelecek partisine, siyaset sahnesinde başarılar diliyorum.



ALİ İHSAN ELBEY’İ TANIYALIM:

1978 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen Ali İhsan Elbey, ilimiz genelinde bir çok yatırımları olan, binlerce insana istihdam olanağı sağlamış, kentimizin ekonomisine katma değer sağlamış, tanınan ve saygın bir aileye mensup. Aktif olarak 2005 yılından bu yana siyasetin içinde olan Elbey, kısa adı DİKENT olan ‘Diyarbakır Kentsel Dönüşüm Ve Şehircilik Derneği, Diyarbakır Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Kitap okumayı ve seyahat etmeyi seven, sanatsal çalışmaları yakından takip eden Elbey, özellikle inşaat sektöründe, bugüne kadar birçok projeyi başarıyla gerçekleştirerek, vatandaşlarımızın haklı takdirini kazanmış durumda. Gıda Toptancılığının yanı sıra, Müteahhitlik yapan Ali İhsan Elbey, Elbeyler İnşaat Yapı Sanayi Firmasının Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini icra etmekte.

HABER: YILMAZ ACU
15.07.2020 12:47:00