Ali Aktay: Ortak akılla yönetmek için adayım

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Diyarbakır'ın Hani İlçesi'nden Belediye Başkan Aday Adayı olan ve bugün adaylık başvurusu için AK Parti Hani İlçe Başkanlığı'na giden Ali Aktay, "Ortak akılla yönetmek için adayım" dedi.

Hanili Salih Beg'in torunu Aktay Ailesinin gururu Ali Aktay, 31 Mart 2019'de gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Diyarbakır'ın Hani İlçesi'nde belediye başkanı adaylığını açıkladı ve AK Parti İlçe Binasına giderek aday adaylığı müracaatını yaptı. 
Hani ilçesinde büyük bir aileye mensup Ali Aktay'ın aday olması ardından kendisine sosyal paylaşım sitelerinde büyük destek geldi. Göreve gelmesi halinde öncelikle toplumsal sorunları çözerek başlayacağını belirten Aktay sonrasında ise bütün sorunlara el atarak iş birliğiyle çözeceğini dile getirdi. 




Demokrasi, değişim ve reform zamanı olduğunu söyleyen Ali Aktay, "Ortak akılla yönetmek, birlik içinde büyütmek için, Hanimize hizmet etmek için Belediye Başkan aday adaylığı müracaatımı yaptım. Artık demokrasi, değişim ve reform zamanı geldi" dedi. 

Lafla değil, icraatlarla vatandaşların yanında olacaklarının da altını çizen Aktay, "Herkese karşı açık, şeffaf ve dürüst olacağız. Şaibe altında hiçbir şey kalmayacak. Halkımıza güvenim sonsuzdur. Sözde değil özde hizmet edeceğiz. Hani ilçemizi turizme kazandıracağız gençlerimize ve engellilerimize, yaşlılarımıza hizmeti kapılarına kadar götüreceğiz. Lafla değil icraatlarla halkımızın yanında olacağız. Hani ilçemize sahip çıkmak benim için onurdur. El birliği ile  bütün sorunların üstesinden geleceğiz inşallah" diye konuştu. 




Ali Aktay kimdir? 

1981 Hani doğumlu olan Ali Aktay, Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Mezunu ve Ticaretle uğraşıyor. Evli ve üç çocuk babası olan Aktay, Kızılay Hani İlçe Başkanlığı görevini yürütürken, 2011-2014 yılları arasında da Hani AK Parti ilçe başkanlığı yaptı. Yoğun siyaset ve iş yaşamının yanı sıra sosyal faydanın ve kamu yararının öncelikli tutulduğu sosyal projelerde etkin olarak yer aldı. 


ÖZEL HABER.YILMAZ ACU
07.11.2018 20:48:00