AK Parti'nin Yenişehir adayı Cengiz'den MÜSİAD'a ziyaret

31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde AK Parti'den Diyarbakır'ın Yenişehir Belediye Başkan Adayı olan Hüseyin Cengiz durdurak bilmiyor. Cengiz seçim çalışmaları için düzenlediği ziyaretler kapsamında Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİ

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan mahalli idareler seçimlerinde AK Parti'den Diyarbakır'ın Yenişehir Belediye Başkan Adayı olan Hüseyin Cengiz, mahalle mahalle, sokak sokak gezerek vatandaşların sorunlarını dinliyor. Seçim çalışmaları kapsamında durdurak bilmeden koşturan Yenişehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Cengiz, sivil toplum kuruluşları ve derneklere de ziyaretler düzenliyor. Seçim ziyaretleri kapsamında bir çok dernek ve STK'ya da giden Cengiz son olarak Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Şubesi Başkanlığı'na ziyaret düzenleyerek başkan Makır Eza ile görüştü. 




Kendilerini ağırlayan MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Bakır Eza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Diyarbakır'ın Yenişehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Cengiz, "Sayın MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanımız Mehmet Bakır Eza hem vatanını, hem milletini seven bir başkan, bizlere gösterdiği ilgi ve alaka da bizleri mutlu etti. Kendisi devletini, bayrağını, milletini seven kapısını herkese açan, dini dili ırkı ne olursa olsun hiç ayırım yapmadan insanlara insanca davranan değerli bir insandır. Bizler içinde kendisini ziyaret etmemiz mutluluk kaynağıdır. Kendisine bize gösterdiği ilgi alakadarından dolayı sonsuz teşekkür ederiz" dedi. 
Kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Bakır Eza ise, "Bizler dernek olarak kim olursa olsun kapımız herkese açıktır. Halkımız için yapabilecek ne varsa elimizden gelenin fazlasını yapmaya her daim hazırız. 



Bu makamlar gelip geçicidir. Bizler halkımız için varız.  Bizleri ziyaret eden Yenişehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Cengiz  ve beraberinde gelenlere sonsuz teşekkür ediyoruz. Diyarbakır’a hizmet benim için onurdur. Sizler gibi önemli şahsiyetlerin bizleri ziyaret etmesi  bizim için önemlidir. Memleketimiz için güzel ve insani hizmetler yapan kim olursa olsun her daim elimizden gelen ne varsa  bizlerde kendilerine destek olmak için hazırız. Yapılan nezaket ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederim" diye konuştu. 
 
20.02.2019 23:19:00