AK PARTİ’DE ‘LEYLA YALINKILIǒ SESLERİ

Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır Kadın Kolları Başkanlığı için adı geçen Avukat Leyla Yalınkılıç’a, kamuoyundan büyük destek verildiği belirtildi.

Alınan bilgilere göre, Ak parti Yenişehir İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevinde büyük başarılar gösteren ve başta kadınlar olmak üzere, İlçe halkının sempati duyduğu Av. Leyla Yalınkılıç’ın, Kadın Kolları İl Başkanlığı görevine getirilmesinin düşünüldüğü kaydedildi. Diyarbakır Barosuna kayıtlı Av. Leyla Yalınkılıç’ın gerek hukukçu kimliği ve gerekse Yenişehir İlçe Kadın Kolları Başkanlığı süresince teşkilat mensuplarının haklı takdirini kazandığı belirtilirken, şu görüşlere yer verildi:  



KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU  
 
‘Av. Leyla Yalınkılıç, Yenişehir İlçesinde girilmedik mahalle bırakmadı’ denilse yeridir. Çalışkanlığı, gayretliliği ve bitmek tükenmek bilmeyen azimli yapısıyla, İlçeyi bir uçtan diğer uca dolaştı. Ev ziyaretleri, esnaf ziyaretleri, STK’lar ve Meslek Kuruluşlarıyla ile kurduğu pozitif diyaloglar, gerçekten büyük beğeni topladı. 
 

 
Ak parti teşkilatlarında 10 yıla yakın bir geçmişi olan Av. Leyla Yalınkılıç, 2009 yılında, siyasi ve hukuki işlerden sorumlu başkanlık görevinde bulundu. Gayretli çalışmaları sonucu, (merhum) Av. Müzeyyen Hanım İl Yürütme Kurulu’nda görevlendirilince, Av. Leyla Yalınkılıç Yenişehir Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirildi. 2009 yılından itibaren tam 8 yıl bu görevi başarıyla yürüttü. Yenişehir Kadın Kolları Teşkilatı, adeta bir aile havasına büründü ve çalışmalarını oldukça geniş bir platformda sürdürdü. 




Herkesin beğenisini kazanan, istişareye büyük önem veren, büyüklerine saygıda kusur etmeyen ve hep daha iyiyi hedefleyip, çıtayı yukarıya taşımayı hedefleyen Av. Leyla Yalınkılıç, bu süre zarfında, taraflı tarafsız herkesin haklı takdirini kazandı. Evli ve bir çocuk annesi olan Leyla Yalınkılıç, hem hukukçu, hem siyasetçi ve hem de anne kimliğiyle, hastası olanlara, yardıma ihtiyaç duyanlara, ailevi sıkıntı yaşayanlara adeta derman oldu. 
 
Onların dertleriyle hemhal olmayı bir yük değil, tam tersine bir görev addederek, örnek bir başkanlık görevi icra etti. 


 
 TEŞKİLAT MENSUPLARI, ONUN SEÇİLMESİNİ İSTİYOR  

Konuyla ilgili olarak görüşlerini dile getiren Ak partili teşkilat mensupları, Av. Leyla Yalınkılıç’ın, bugüne kadar üstlenmiş olduğu sorumlulukların üstesinden başarıyla geldiğine dikkati çekerek, Ak parti Kadın Kolları Başkanlığı gibi zorlu bir görevinden üstesinden de rahatlıkla gelebileceğini ifade ettiler. Bu vesileyle Sayın Yalınkılıç’ı tebrik ediyor, kendisine başarılar diliyoruz’ şeklinde duygularını ifade ettiler. 




ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
05.07.2019 19:56:00