AK Ocaklar'dan Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkanı Adem Çelik'e nezaket ziyareti

Ak Ocaklar Derneği Diyarbakır İl Başkanlığı nezaket ziyaretleri kapsamında kamu kurum amir ve müdürleri ziyaretlerine devam ediyor.

AK Ocaklar Diyarbakır İl Başkanlığı nezaket ziyaretleri kapsamında bu kez yaptığı çalışmalarla göz dolduran Diyarbakır'ın Silvan İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Adem Çelik'e ziyarette bulundu. AK Ocaklar Diyarbakır İl başkanı İbrahim Deneri ve dernek üyeleri tarafından gerçekleşen ziyarette Silvan İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Adem Çelik'e yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı plaket taktim edildi. Daha önce planlanmış bir ziyaret olan ancak AK Ocaklar Yenişehir İlçe Başkanı Hasan Döge'nin geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetmesinden dolayı ertelenen ziyarette duygu dolu anlar yaşandı. Ziyarette AK Ocakların başarılı başkanları arasında yer alan Hasan Dögen'de anıldı. 




AK Ocaklar Diyarbakır İl Başkanlığı olarak rütin olarak kamu kurum amir ve müdürlerine nezaket ziyaretlerini düzenlediklerini belirten AK Ocaklar Diyarbakır İl Başkanı İbrahim Deneri, "Diyarbakır Silvan İlçe Kaymakamımız ve aynı zamanda Kayyum Belediye Başkanımız Sayın Adem Çelik Beyefendi Silvan ilçemize yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı merhum Yenişehir İlçe Başkanımız Hasan Dögen ile hazırlamış olduğumuz ancak aniden geçirmiş olduğu kalp krizi hakkın rahmetine kavuşan ile aramızdan ayrılan kardeşimin adına teşekkür edip plaketimizi sunduk bundan sonraki çalışmalarında kendisine başarılar diledik. 




Bildiğiniz üzere sayın kaymakamımız Silvan'da çok önemli çalışmalar yapmaktadır sağolsunlar bizleri makamında ağırladılar, kendisi çok mütevazi ve kapısı herkese açık dini dili ırkı ne olursa olsun  herkes tarafından sevilen önemli bir şahsiyettir. Böylesi halka hizmet eden kim olursa olsun kapısına gideriz ve her zaman böylesi devletini bayrağını halkını seven  değerlerimize sahip çıkarız. Allah Kaymakamımız Adem Çelik'ten razı olsun, Silvan sayesinde hizmet gördü. Halkın sorunlarını çözen halka hizmet eden bir yönetici ve asla kendisinde kibir yok gönlü gözü tok paylaşımcı bir değerdir" dedi.  




Kapılarının herkese sonuna kadar açık olduğunu belirten Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkanı Adem Çelik ise, "Kim olursa olsun kapımız herkese açıktır. Halkımız için yapabilecek ne varsa elimizden gelenin fazlasını yapmaya her daim hazırız. Yeter ki halkımız gelip sorunlarını bizlere anlatsınlar. Bu makamlar gelip geçicidir. Bizler halkımız için varız. STK’lar da bizler için önemlidir. AK Ocaklar İl Başkanı İbrahim Deneri'nin de ziyareti bizleri mutlu etti. Ziyaretlerinden dolayı çok memnun kaldık kendilerine çalışmalarından dolayı başarılar diliyorum" diye konuştu. 




Daha sonra AK Ocaklar Diyarbakır İl Başkanı İbrahim Deneri tarafından Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkanı Adem Çelik'e plaket taktim edildi ve makamda hatıra fotoğrafı çekildi. 
 
06.02.2019 23:45:00