AK Ocaklar'dan Ergani Kaymakamı Sayın'a ziyaret

AK Ocaklar Diyarbakır İl Başkanlığı, yaptığı başarılı çalışmalarla Ergani'de halkın sevgisini kazanan Kaymakam Hüseyin Sayın'a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette AK Ocaklar Diyarbakır İl Başkanı İbrahim Deneri, AK Ocaklar Yenişehir İlçe Başkanı Hasan

Ziyaret sonrası AK Ocaklar Diyarbakır İl Başkanı İbrahim Deneri, AK Ocaklar Yenişehir İlçe Başkanı Hasan Dögen,yaptığı açıklamada şunları söyledi: Kaymakam Hüseyin Sayın'ın yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı kendisine hem nezaket hem teşekkür ziyaretinde bulunduklarını söyledi. Kaymakam Hüseyin Sayın'ın hem vatanını, hem milletini seven bir kaymakam olduğunu belirten Deneri, "Ergani Kaymakamımız Hüseyin Sayın beyi ziyaret ettik. Bizlere gösterdiği ilgi ve alaka bizleri mutlu etti. Kendisi devletini, bayrağını, milletini seven kapısını herkese açan daha doğrusu dini dili ırkı ne olursa olsun hiç ayırım yapmadan insanlara insanca davranan değerli bir kaymakamımızdır.  




Bizler içinde kendisini ziyaret etmemiz mutluluk kaynağıdır. Kendisine hem bize gösterdiği ilgi alakadarından dolayı hemde Ergani'de yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı sonsuz teşekkür ederiz. Kapılarının herkese sonuna kadar açık olduğunu belirten Ergani Kaymakamı Hüseyin Sayın ise, "Kim olursa olsun kapımız herkese açıktır. Halkımız için yapabilecek ne varsa elimizden gelenin fazlasını yapmaya her daim hazırız. Yeterki halkımız gelip sorunlarını bizlere anlatsınlar. Bu makamlar gelip geçicidir. Bizler halkımız için varız. STK'lar da bizler için önemlidir.  



AK Ocaklar İl Başkanı İbrahim Deneri , AK Ocaklar Yenişehir İlçe Başkanı Hasan Dögen, AK Ocaklar Ergani İlçe Temsilcisi Mehmet Güneş ‘in ziyareti de bizleri mutlu etti. Ziyaretlerinden dolayı çok memnun kaldık kendilerine çalışmalarından dolayı başarılar diliyorum" diye konuştu. Daha sonra Ergani Kaymakamı Hüseyin Sayın ile AK Ocaklar Diyarbakır İl Başkanı İbrahim Deneri, AK Ocaklar Yenişehir İlçe Başkanı Hasan Dögen, AK Ocaklar Ergani İlçe Temsilcisi Mehmet Güneş hatıra fotoğrafı çektirdiler.
04.01.2019 23:32:00