GENEL Haber Girişi : 25 Ekim 2018 08:25

Amedspor As Başkanı Elaldı: Sporda asla şiddete yer yoktur

Amedspor As Başkanı Elaldı: Sporda asla şiddete yer yoktur
Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Amedspor Kongresi'nde As başkan seçilen Azel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Aziz Elaldı, "Sporda asla şiddete yer yoktur, sporda güzellikleri yansıtalım" dedi.
Geçtiğimiz gün Amedspor. Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen genel kurul neticesinde as başkanlığa getirilen Azel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Aziz Elaldı, açıklamalarda bulundu. Hayırseverliği ve spora olan katkısıyla spor camiasında yakinen tanınan Diyarbakırspor ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da yöneticilik yapmış olan Aziz Elaldı Bingölspor'a da bir dönem maddi destek sağlamış.  






Aslen Bingöllü olan işadamı Aziz Elaldı, sporun sevgi, barış ve kardeşlikten ibaret olduğunu belirterek, "Spor Sevgidir, Barıştır, Kardeşliktir” sporcularımıza sahip çıkacağız. İnanıyorum ki halkımız ve İş adamlarımızın desteği ile takımımız olan Amedspor'a sahip çıkacak ve el birliği ile Amedspor'u birinci lige çıkartacağız. Allah'ın izni ile ilk işimiz gençlerimizin önünü açacağız. Spor dostluk ve kardeşliktir, spor insan olmanın, toplu yaşamanın, sağlıklı olmanın yoludur. Futbolda asıl ama illede kazanmak değil, spor yapmaktır. Allah'ın izniyle Amedspor'u birinci lige çıkartmanın çabasını göstereceğiz. Amedspor'a hizmet benim için onurdur. Tek derdimiz Amedspor'a faydamız olsun gençlerimizin yüzü gülsün" dedi. 



Sporda siyaset olmaması gerektiğinin de altını çizen Elaldı, "Sporda asla siyaset yapılmaz, sporda hizmet yapılır. Bizim derdimiz spora nasıl faydamız olur derdidir. Biz Amedspor'un başına siyaset için gelmedik  hizmet için geldik. Eski yönetimdeki arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Hepsi birbirinden değerli insanlardılar. Yeni yönetimimizde bir çok Sivil Toplum Kuruluşu'ndan arkadaşlarımız var. Görüşler ne olursa olsu son noktamız spordur. Bizler herkesin görüşüne saygılıyız" diye konuştu.  
 
 
 


ÖZEL HABER.YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.