GÜNDEM Haber Girişi : 30 Ağustos 2024 11:02

Altunbay’dan Zafer Bayramı Mesajı

Altunbay’dan Zafer Bayramı Mesajı
Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Altunbay, 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı yayımladı


‘Milli Mücadele’mizin taçlanmış ve gönüllere taht kurmuş son merhalesi olan Zafer Bayramımız, tarihi başarılarla dolu ecdadımızın emperyalist ve işgalcilere karşı verdiği mücadele ve dik duruşumuzun sembolüdür.

Sarsılmaz bir İman ve Azim ile yedi düvele karşı onurlu bir mücadele veren ecdadımız, haklı davasında onur ve gurur verici bir kahramanlık destanı yazmıştır’ diyen

 

Sıtkı Altunbay , mesajında duygularını şöyle ifade etti:

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlık ettiği büyük taarruz sonucunda, işgal altındaki vatan topraklarımız, düşmandan arındırılmış ve istiklal mücadelemiz hak ettiği büyük zaferle taçlanmıştır.

 

 Ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşunu, ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi’nin 102. Yıldönümünü, tüm ulus olarak birlik ve beraberlik içinde, haklı bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, Vatanımız için canlarını feda eden bütün şehitlerimiz ve ebediyete intikal etmiş tüm gazilerimizi, Rahmetle anıyoruz’.