GENEL Haber Girişi : 16 Mart 2020 14:40

ALTIN VE ATEŞ AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ

ALTIN VE ATEŞ AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ
D.BAKIR- Diyarbakır’ın tanınan ve sevilen ailelerinden Altın ve Ateş Aileleri, dün gece hayatlarının en mutlu anlarından birini yaşadılar.
Diyarbakır’ın saygın ve köklü ailelerinden Altın ailesinin biricik kızı diyetisyen Bahar Altın ile, Ateş ailesinin yakışıklı oğlu Recep Ateş, rüya gibi bir düğün töreniyle, hayatlarını birleştirdiler.




Diyarbakır’ın yanı sıra, bölgemiz genelinde tanınmış sanat, siyaset, spor ve iş dünyasının tanınmış isimlerini bir araya getiren düğün töreni, dün akşam Alyans düğün salonunda yapıldı.



Kamu kurum ve kuruluşların müdür ve yöneticileri, muhtelif siyasi partilere mensup yöneticiler, her iki ailenin dost ve akrabaları, damadın arkadaşları, sevenleri, Bölgemizin kanaat önderlerinin yanı sıra, yerel ve ulusal basın yayın kuruluşlarının temsilcileri, kalabalık bir davetli topluluğu ile, Diyarbakır’ın tanınmış simaları düğünde bir araya geldi.



Yaklaşık bin kişinin katıldığı rüya gibi düğün töreni, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürerken, düğüne katılan misafirler, hayatlarını birleştiren genç çiftin mutluluğuna tanıklık etmenin mutluluğunu yaşadılar. Hınca hınç dolan düğün salonunda oturacak yer kalmayınca, bazı davetlilere dışarıda özel yerler hazırlanarak, düğünü izlemeleri sağlandı.



DÜNÜRLER, ÖRNEK BİR EV SAHİPLİĞİ SERGİLEDİLER

Damadın babası Takyedin Ateş ile gelinin babası M.Eşref Altın, gece boyunca sergiledikleri misafirperverlikleriyle, örnek bir ev sahipliği sergilediler. Konuklarını kapıda karşılayan ve masalarına kadar eşlik eden Takyeddin Ateş ve M.Eşref Altın, gecenin sonunda yine konukların kapıya kadar eşlik ederek, geleneksel konukseverliğimizin en güzel örneklerini sergilediler.




Unutulmaz anlara sahne olan gece boyunca, düğün salonunda yer kalmazken, sahneye alkışlar ve dolar yağmuru altında çıkan genç çiftin mutlulukları ise, görülmeye değerdi.



DÜĞÜN SALONU ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ

Gönderilen çelenk ve çiçeklerle düğün salonu adeta çiçek bahçesine dönerken, düğüne katılamayanlar ise, kutlama mesajı göndererek ve telgraf çekerek, hayatlarını birleştiren genç çifte, bir ömür boyu mutluluklar dilediler.




Düğünde görev yapan müzik ekibi de, son derece başarılı bir performans sergiledi. Söyledikleri birbirinden güzel eserlerle konukları coşturan ve düğüne renk katan sanatçılara, konuklar da zaman zaman eşlik ederken, bir çok davetli de halaylar çekerek gecenin coşkusuna eşlik ettiler.




Sanatçıların seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla, davetliler, adeta müziğe ve eğlenceye doydular. Bu arada müzik ekibinin havada uçuşan dolarları toplamakta zorlandıkları gözlendi. Keyifli saatlerin yaşandığı ve davetlilerin doyasıya eğlendiği düğün, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken, yaklaşık bin beş yüz davetli, bu mutlu geceye katılarak, çiftlerin mutluluğuna ortak oldular. Havai fişekler ise, geceye ayrı bir renk kattı.



Unutulmaz anlara sahne olan gece boyunca, düğün salonunda yer kalmazken, sahneye alkışlar ve dolar yağmuru altında çıkan genç çiftin mutlulukları ise, görülmeye değerdi. Pasta kesme anında ise oldukça duygulu anlar yaşandı. Gelin ve damat pastalarını kesip, birbirlerine ikram ederken, konuklar da uzun süre gelin ve damat ile hatıra fotoğrafı çektiler. Bu arada gelin ve damadın dansları ise, konuklar tarafından ayakta alkışlandı. Çok sayıda buket ve çelengin gönderildiği düğün salonu, adeta çiçek bahçesine dönüşürken, gecenin sonunda oluşan takı kuyruğu ise, görülmeye değerdi.



TEŞEKKÜR KONUŞMASI YAPTILAR

Rüya gibi geçen düğün sonrası, Damadın babası Takyedin Ateş ile gelinin babası M.Eşref Altın, duygularını şöyle dile getirdiler:

‘Allah; razı olsun, bizleri böylesi anlamlı ve özel günümüzde kıymetli zamanlarını ayırarak, davetimize icabet eden tüm dost, akraba ve sevenlerimize çok teşekkür ederiz.



bütün kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri, STK başkanları ve yöneticileri, kanat önderleri, kıymetli siyasiler, Esnaf Birliklerimizin Temsilcileri, Dernek başkanlarımız, doktorla ve sağlık sektörünün bileşenleri, iş Adamları, Emniyet Teşkilatımız, Diyarbakır dışından gelen konuklarımız, mutluluğumuzu paylaşan tüm akrabalarımız, dostlarımız ve sevdiklerimiz, kıymetli zamanlarını bize ayırarak davetimize icabet ettiğiniz için çok sağ olun.



Allah; hepinizden razı olsun. Darısı tüm çocuklarımızın başına, sağ olun, var olun bizleri mesut ettiniz. Sizlerin de evlatlarınıza böylesi güzel düğünler yaşamayı nasip etsin inşallah’.



HABER: YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.