GENEL Haber Girişi : 29 Kasım 2018 23:00

Ali İhsan Elbey'den Cumali Atilla'ya tam destek

Ali İhsan Elbey'den Cumali Atilla'ya tam destek
31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde AK Parti'den Diyarbakır'ın Hani İlçe Belediye Başkan Aday Adayı olan İşadamı Ali İhsan Elbey, AK Parti'nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği mevcut başkan Cumali Atilla'ya tam dest
Geçtiğimiz hafta AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin belediye başkan adaylarını açıklamasıyla gözler aday başkanlar üzerine çevrildi. Bir çok belediyede adaylar değişirken, Diyarbakır'da aday değişmedi ve mevcut başkan Cumali Atilla tekrar aday gösterildi. Cumali Atilla'nın tekrar aday gösterilmesi kentte sevinçle karşılandı. 




Diyarbakır'ın Hani İlçesi'nden belediye başkanlığına AK Parti'den aday adayı olan İşadamı Ali İhsan Elbey'de desteklerini belirten açıklama yaptı. Başkan Cumali Atilla'nın Diyarbakır'ı layıkıyla yönettiğini belirten Elbey, "Sayın Cumhurbaşkanımızın ve partimizin doğru bir karar vererek değerli başkanımız Cumali Atilla'yı Diyarbakır'dan aday göstermesini çok olumlu buluyorum.

Çünkü sayın başkanımız Diyarbakır'da 2 yıl gibi kısa bir sürede hatırı sayılır hizmetler yaptı. Başkanımız adeta Diyarbakır'ı ihya etti. Kendisine bu kutlu yolda başarılar diliyorum ve her zaman destekçisi olacağımı belirtiyorum" dedi.

ÖZEL HABER.YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.