GENEL Haber Girişi : 16 Ocak 2020 21:49

AKYOL’DAN, TFF BAŞKANI ÖZDEMİR’E NEZAKET ZİYARETİ

AKYOL’DAN, TFF BAŞKANI ÖZDEMİR’E NEZAKET ZİYARETİ
Diyarbakır’ın tanınmış iş adamlarından ZANA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bedirhan Akyol, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir’i makamında ziyaret etti. TFF’nin İstanbul’un Beykoz İlçesi Riva’da bulunan binasında gerçekleşen ziyarette, TFF
TFF BAŞKANIMIZIN FUTBOLUMUZA KATKILARI ÇOK ÖNEMLİ 
 
 
Diyarbekirspor ve Diyarbakırspor 1968 Kulüpleri’nin de aralarında yer aldığı 3 Spor Kulübü’nün kurucusu olan, 1990 yılından bu yana, yani yaklaşık 30 yıldır futbolun içinde olan, bu süre zarfında uzun seneler kulüp başkanlığı ve yöneticilik görevlerinde bulunan Bedirhan Akyol, oldukça sıcak ve samimi geçen ziyaret sonrası görüşlerini şöyle dile getirdi: ‘TFF Başkanı ve aynı zamanda hemşehrimiz olan sayın Nihat Özdemir’i makamında ziyaret ederek, son derece faydalı bir görüşme yaptık. TFF Başkanımız Nihat Özdemir Bey, beraberinde TFF Yönetim Kurulu üyesi değerli ağabeyim İsmail Erdem ile birlikte beni ağırladı. Bilindiği üzere aslen Sivaslı olan ve daha önce Sancaktepe Belediye Başkanlığı görevini yürüten İsmail Erdem de, tıpkı TFF Başkanımız gibi Diyarbakır sevdalısıdır. Bir hizmet adamı olan, bugüne kadar kentimizde bulunan Spor Kulüplerimize defalarca kez maddi yardımlar yapan, kendi otellerinde yer temin eden, İlimizde okullar yaparak, binlerce öğrencinin okumasını sağlayan, yüreği insan sevgisiyle dolu TFF Başkanımız sayın Özdemir’in, değerli fikirlerinden istifade olanağı buldum.
 

 
Hizmet adamı olan TFF Başkanımız Nihat Özdemir Bey, sadece Bölgemizin değil, tüm ülkemizin gurur duyduğu bir şahsiyettir. Kapısına kim giderse gitsin, bütün olanaklarını seferber ederek, yardımcı olmaya çalışır. Bizlerle yakından ilgilenerek, misafirperverliğini ve güler yüzlülüğünü bir kez daha gösterdi. Diyarbakırspor ile ilgili olarak ne gerekiyorsa, yapmaya hazır olduğunu belirtti. Ayrıca, Diyarbakırspor’u Birinci Lig’de görmek istediğini özellikle vurguladı. Uzun seneler Süper Lig’de başarıyla mücadele eden ve daha sonra Amatör Lig’e düşen Diyarbakırspor’un, yeniden eski şaşalı günlere dönmesi temennisinde bulundu. 
 


Aynı şekilde TFF Yönetim Kurulu üyesi değerli ağabeyimiz İsmail Erdem Bey de, aynı temennileri ileterek, Diyarbakır’da sporun gelişmesi noktasında ne yapılması gerekiyorsa hazır olduklarını ifade etti. Oldukça faydalı geçen ve istişarelerde bulunduğumuz ziyarette bana yakın ilgi gösteren başta TFF Başkanımız Sayın Nihat Özdemir ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem Bey olmak üzere, onların şahsında bütün Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimimize teşekkür eder, bu zorlu görevlerinde üstün başarılar diliyorum’.


ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.