GÜNDEM Haber Girişi : 15 Temmuz 2024 21:12

Aktarlı’dan 15 Temmuz mesajı

Aktarlı’dan 15 Temmuz mesajı
Aktarlı Ailesi Birlik Beraberlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erhan Aktarlı, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Erhan Aktarlı, mesajında “Milletimizin, bu ülkeye saldıranlara karşı Çanakkale’de, Dumlupınar’da Kut’ül Amare’de ne cevap vermişse, 15 Temmuz’da da aynı cevabı vermiştir” ifadelerini kullandı.

 

Aktarlı “Devletimiz FETÖ terör örgütüyle mücadele etmiş ve hainlere karşı dimdik durmuştur ve bundan sonra da aynı azimle duracaktır. 15 Temmuz’da milletimiz destan yazmıştır, demokrasi kazanmıştır. 
 

15 Temmuz, Türk milletinin demokrasiyle yaşama özgürlüğüne, ülkemizin huzur ve refahına göz diken hain çetelerin yapmaya çalıştığı kalkışmayı, sokaklara dökülen vatanseverlerin bastırdığı bir destandır. 

 

Üzerimizde hain emelleri olan devletlerin maşası olan yapılanmalar, ülkemizde kaos ve kargaşa ortamı oluşturmak isteyerek bu milletin bağımsızlığına, demokrasisine göz diktiler. Fakat millet olarak el ele vererek bayrağımıza, devletimize ve vatanımıza sahip çıktık. O gece genci yaşlısı, kadını erkeği, Türk’ü, Kürt’ü, Laz’ı Çerkez’i, Alevi’si Sünni’si yüzken bin oldu. 

 

Binken milyon oldu ve el ele sırt sırta, omuz omuza vererek hep beraber gazaya yürüdü. 15 Temmuz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum gazilerimize ise geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.