GENEL Haber Girişi : 26 Haziran 2019 14:11

AKSAN: ‘ANLAMLI ZİYARET, BİZLERİ BİR HAYLİ MEMNUN ETTİ

AKSAN: ‘ANLAMLI ZİYARET, BİZLERİ BİR HAYLİ MEMNUN ETTİ
Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Alaattin Parlak, beraberinde Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Erol Taş, Altı Nokta Körler Derneği Başkanı M.Akif
ENGELLİLERİMİZİN SORUNLARINA HER ZAMAN DUYARLI OLDUK 
 
 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Diyarbakır Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Ömer Aksan, ‘Ak parti MKYK Üyesi, Doğu ve Güneydoğu Bölge Koordinatörü Alaattin Parlak ile, dernek başkanları ve yöneticilerinin, derneğimize yaptığı ziyaret, bizleri bir hayli memnun etti. 



Gerek şahsım ve gerekse tüm üyelerimiz adına kendilerine teşekkür ediyorum. Bu tür ziyaretler, kaynaşma ve dayanışmayı artıracağı gibi, engellilerimizin sorunlarının muhtelif platformlarda dile getirilmesine destek sağlar’ şeklinde memnuniyetini dile getirdi. 



Sayın Parlak, bizleri ziyaretinde, Engelli kardeşlerimizin sorunları ve bu sorunların çözümlerine yönelik istişarelerde bulundu. Ellerinden gelen bütün olanakları seferber ederek, sıkıntılarımızın çözüme kavuşması yönünde çaba göstereceğini beyan etti.’ 



Ak Parti MKYK üyesi, Doğu ve Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Alaattin Parlak ise, ‘bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da engelli kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız. Onların yaptığı faaliyetler ve üzerinde çalıştıkları projeler hakkında bilgiler aldık, istişarelerde bulunduk.



Bu konularda üzerimize düşen bütün görevleri yerine getirmeye hazırız. Bu tür geniş kapsamlı görüşmelerimiz, toplumumuzun diğer dinamikleriyle de sık aralıklarla gerçekleştireceğiz’ şeklinde görüşlerini dile getirdi.




ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.