GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 30 Ağustos 2024 14:00 Haber Girişi : 30 Ağustos 2024 19:29

Akkoyun'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Akkoyun'dan  30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

D.BAKIR/ EFEBEY&NETVİS, TELEKOM ,EFİX ,ÖDEME .HİZMETLERİ AŞ. CRAFT BEDDİNG Yönetim Kurulu Başkanı Efrahim Akkoyun,, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayasıyla, anlamlı bir mesaj yayınladı. 
 

Mesajında, 26 Ağustos günü başlayan ve 30 Ağustos’ta, tarihin en şanlı zaferlerinden birinin yaşandığı bu anlamlı günün, çok özel önemler içerdiğine dikkati çeken  Efrahim Akkoyun , şunları söyledi: ‘Kuşku yok ki, insanlık tarihinde öylesine anlamlı ve zorlu süreçler vardır ki, bu zorlu süreçler, ulusların ileriki dönemleri için, bir mihenk taşı özelliği taşımaktadırlar. İşte 30 Ağustos Zafer Bayramı da, bizler için son derece önemli ve tarihi bir değere sahip, ışıl ışıl parlayan bir başarı öyküsüdür. 

 
 Gerek teçhizat ve donanım, gerekse sayı olarak kendisinden kat be kat fazla olan düşman kuvvetlerine hak ettikleri dersi vererek, bizlere bağımsızlığımızı geri veren başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün silah arkadaşları ve fedakâr halkımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Aziz şehitlerimiz, ebediyete intikal etmiş gazilerimiz, büyük fedakârlıklarla ordumuza her türlü yardımı temin etmiş, gerektiğinde savaş meydanlarında muhaberelere katılarak, tarihe damgasını vurmuş aziz milletimiz, bu şanlı zaferle, tarihin akışını değiştirmiştir. 
 
Bizleri esaret zincirlerine mahkûm etmek isteyenleri, Kelime-i Şehadetler’le katıldıkları göğüs göğüse muhaberelerde, hak ettikleri dersi veren kahraman ordumuz, her daim gurur vesilemiz olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle, aziz halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını, en halisane duygularımla kutlar, en kalbi duygularımla saygı ve sevgilerimi sunarım.’