GENEL Haber Girişi : 22 Kasım 2018 23:02

AK Parti İl Başkanı Budak Hani adaylarıyla buluştu

AK Parti İl Başkanı Budak Hani adaylarıyla buluştu
AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, Hani İlçe belediye başkan aday adaylarıyla buluştu. Görüşmenin ardından açıklama yapan Budak, siyasetle uğraşmanın gönül işi olduğunu belirterek, hep bu konuda birlikte hareket edeceklerini söyledi.
AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, Hani'yi ziyaret ederek Hani Belediye Başkan Adaylarıyla bir araya geldi. Toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verilirken, yaklaşan yerel seçimler hakkında istişareler yapıldı ve fikir alışverişinde bulunuldu. 


Yerel seçime değinen Budak, "Bu davanın sevdalısı olarak, birlik ve beraberlik içerisinde, aday kim olursa olsun onunla güç birliği yapacağız. Darılmadan, kırılmadan ve gücenmeden içinizden biri aday olacak. Hepiniz değerlisiniz. Bunun için görev verilecek kardeşimizin etrafında yekvücut hareket edeceğiz." diye konuştu. 



Toplantıyı değerlendiren AK Parti'den Hani Belediye Başkanlığı Aday Adayı Zülfü Çiçek, " İl Başkanımız sayın Süleyman Serdar Budak Bey'i İlçemiz Hani Gürbüz Mahallemizde ( Beldemizde ) ağırladık. Yaklaşan mahalli yerel seçimlerle ilgili istişarelerde bulunduk. Değişim ve dönüşüm için vakit hani vaktidir. AK Parti'den yerel seçimlere girmek isteyen 14 aday adayımız var. 3 aday adayımız mazereti olduğundan dolayı toplantıya gelmediler. 11 aday adayımızla il başkanımız Serdar Budak ile  görüştük ve kendisiyle fikir alışverişinde bulunduk. Aday olarak kim seçilirse seçilsin hepimiz o adaya sahip çıkacağız ve seçime birlik beraberlik içerisinde gireceğiz" dedi. 



AK Parti İL Başkanı Serdar Budak'ın kendilerini ziyaret etmelerinden büyük mutluluk duyduklarını da dile getiren Çiçek, "Gürbüz'e ilk başta gelerek bizleri onure etmiştir çünkü Gürbüz'ün Hani'de en büyük rolü var oy potansiyeli yüksek bir beldemizdir. Allah'ın izniyle bu seçimi kazanacağız ya alacağız yada alacağız başka yolu yok bu güveni kendimizde buluyoruz. Gerek çalışmalarımız olsun bize verilen destekler olsun aile büyüklerimiz ile gençlerimiz ile halk tarafından takdir edilmemiz bunu zaten kendimizde beyan ediyoruz. Bu dava ben davası değil bizim davamız olmuştur. Devlet başkanımız  Cumhurbaşkanımızın da deyimi ile her ne olursa olsun bu davayı kaybetmeyeceğiz  bu kutlu davaya sadık kalacağız var gücümüzle bu seçimi kazanacağız. 





devlet başkanımız sayın cumhurbaşkanımızın yolunda gideceğiz ben ve dava arkadaşlarım gerekse aile büyüklerimiz gerekse kanaat önderleriyle birlik beraberlik içerisinde yola devam durmak yok diyorum. Hani'nin gür sesi kulağı gözü hizmetkarı olacağız. Derdimiz hizmettir makam mevki derdinde değiliz  el birliği ile çalışıp  ak partimizi  her zamanki gibi birinci parti yapacağız. Türkiye'deki tüm belediyeleri  inşallah alacağız. AK Partimiz devrim niteliğinde hizmetler yaptı  bu hizmetler sayın devlet başkanımız  cumhurbaşkanımızın eseridir bizde onun yolunda gideceğiz" diye konuştu. 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.