GENEL Haber Girişi : 14 Aralık 2018 19:29

AK Ocaklar'dan Başkan Cumali Atilla'ya tam destek.

AK Ocaklar'dan Başkan Cumali Atilla'ya tam destek.
AK Ocakları Genel Başkanı Hakan Yiğit ve beraberindeki heyet Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla'yı makamında ziyaret etti.
Ak Ocaklar Derneği Genel Merkezi olarak yurt içi ziyaretleri kapsamında ziyaretlerimize devam ediyor. Yurt içi ziyaretleri kapsamında AK Ocaklar Genel Başkanı Hakan Yiğit ve beraberindeki AK Ocaklar Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Satıcı, Diyarbakır İl Başkanı İbrahim Deneri, AK Ocaklar Yenişehir İlçe Başkanı Hasan Dögen ve AK Ocaklar Dernek üyeleri Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'yı makamında ziyaret ederek kendisini tebrik ederek başarılar dilediler. 





Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan AK Ocaklar Derneği Genel Başkanı Hakan Yiğit, "Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanımız ve dava değerli adamı  Sayın Cumali Atilla beyefendiyi makamında ziyaret ederek Ak Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını tebrik ederek başarılar diledik" dedi. 




Başkan Atilla'nın Diyarbakır'ı adeta hizmet yağmuruna tuttuğunu belirten Başkan Yiğit, "Son iki yılda adeta huzurun ve hizmetin yeniden doğduğu ve milletin devleti ile kucaklaştığı Peygamberler şehrimiz Diyarbakır 'da Başkana karşı olan güven adeta coşku ve heyecan dolu.   Değerli Başkanımız Sayın Cumali Atilla Beyefendinin Diyarbakır'da göreve geldiği günden bu yana gece gündüz demeden halkımız için büyük çaba göstererek  güzel hizmetler yapmıştır. Kedisine her zaman desteğimiz tamdır. Diyarbakır son 2 yıl da tarihi değişime uğradı bu hizmetler asla unutulmayacaktır. Dini dili ırkı ne olursa olsun hiçbir zaman ayırım etmeden büyükşehir belediyesini makamı herkese açık tutmuştur. 




Halkı ile bütünleşmiştir  elinden geleni yapmaya çalışmıştır artık huzur olsun insanlık olsun analar ağlamsın kardeşlik dostluk güzelliklerle duyulsun güzelim evliyalar insanlık şehri Diyarbakır. Diyarbakırlılar her daim Başkan Atilla'nın hizmetlerini taktir ediyor bizde derneğimiz olarak her zaman başkanımızın yanındayız" dedi. 



Kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı Başkan Atilla'ya şükranlarını da sunduğunu belirten Başkan Yiğit, " Değerli büyüğümüz ve kıymetli Başkanımız Sayın  Cumali Atilla Beyefendiye şahsıma arkadaşlarıma ve Derneğimize göstermiş olduğu ilgi alaka ve samimiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesileyle AK Ocaklar Diyarbakır İl Başkanı İbrahim Deneri, ve  AK Ocaklar Yenişehir İlçe Başkanı Hasan  Dögen, arkadaşlarıma da şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.