GENEL Haber Girişi : 25 Ocak 2020 23:49

29 VATANDAŞIMIZA, ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUZ

29 VATANDAŞIMIZA, ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUZ
D.BAKIR- Özel Sınav Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Avcı, dün akşam yaşanan Elazığ merkezli deprem ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ‘Depremzede yurttaşlarımızın acılarını paylaşıyoruz’ diyerek, taziyelerini iletti.
Yaşanan olayın bütün ülkemizi yasa boğduğunu belirten Sınav Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Avcı, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Elazığ merkezli depremde hayatını kaybeden 29 vatandaşımıza, Yüce Rabbim’den rahmet, yaralanan kardeşlerimize şifalar diliyor, tüm ülkemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Depremden sonrasında başlayan çalışmalar tüm hızıyla devam etmekte. Göçük altında kalan vatandaşlarımızı kurtarma çalışmaları, Azim ve gayretle devam ediyor. Bu çalışmalarda görev alan gerek resmi ve gerekse gönüllü yardımcı olan herkesi kutluyoruz. Şu ana kadar göçük altından 45 vatandaşımız sağ çıkarılmış durumda. Temennimiz, deprem sonrası enkazların altında kimsenin kalmaması ve hepsinin kurtarılmasıdır. Artçı depremler, dün gece boyunca da sık sık devam ederken, dün gece saat 20.55'te Elazığ'da yaşanan depremin ardından, bu gece de şiddetli sarsıntılar yaşandı. Akşam saatlerinde belirli aralıklarla ve son olarak 19.46'da 4.3'lük bir sarsıntı daha yaşandığı kaydedildi. Diyarbakır İlimizin yanı sıra, Güneydoğu Anadolu Bölgemizdeki vilayetlerimiz ve ülkemizde bir çok İl ve yerleşim birimlerinde deprem hissedildi. Sınav Kolejleri olarak, deprem sonrası yaşanan gelişmeleri an be an takip etmekte ve üzerimize düşen bir yardım sözkonusu olduğunda, her zaman göreve hazır olduğumuzu, özellikle belirtmek isterim. Diyarbakır İlimiz ve ülkemiz genelinde yaşanan depremde, hayatını kaybedenlere, Cenabı Allah’tan, rahmet yaralılarımıza şifalar diliyoruz’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.