YÜZ YILIN DEVAMI


 

Yüz yıl önce bu topraklara hâkimiyet sağlayıp sömürmek için, her türlü tezgâhı kuran Siyonist haçlı dünyası yereldeki işbirlikçi, piyonları ve onların devamı, bugünde aynı maksat ve hedeflerin peşinde, iş başındalar.

 

Ülkemiz geçen asrın başlarında kendisine oynanan oyunun aynıyla karşı karşıyadır.

 

Yine yedi düvel karşımızdadır ve yine ittifak halinde düşmanların hedefi Türkiye’yi bölmek ve her bir parçasını kendi hegemonyalarına almaktır.

 

Siyonist haçlı dünyası enerji havzalarına hâkimiyet mücadelesinde bölge halklarının kanlarının dökülmesini ve sonu gelmeyen savaş ve çatışmalar sebebiyle, sefalet ve perişan olmalarını hiç umursamazlar.

 

Dolayısıyla Irak ve Suriye de, Lübnan ve Filistin’de, Libya ve Yemen de milyonlarca insanın ölmesi ve bundan sonrada ölecek olması Siyonist haçlı dünyası için mesele değildir. O güçlerin tek hedefi paylaşım kavgalarında aslan payına sahip olmaktır.

 

Bu vahşi mücadelede değişik piyonlara değişik roller vermekte ustadırlar. Lakin Siyonist haçlı dünyasının piyonlarının hatırda tutması gereken çok önemli bir nokta vardır. Tekrar hatırlatmak fayda vardır elbet. ‘’ Elin eşeğine binen tez iner.’’

 

Şu toz duman ortadan kalktığında piyonların ne bedeller ödediği kesin bir biçimde belli olacaktır. Onu da zaman gösterecek.

 

Son söz: Mazlumun öç alma günü, zalimin zulmettiği günden daha korkunçtur.

       ( Hz. Ali )                   

      

  Esen kalın.

 

Facebook: mehmetçet21

Twitter: mehmetçet21

Mehmetcet21.blogspot.com

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.