YÜCE RABBİMDEN CUMHURBAŞKANIMIZ İÇİN ŞAFİİ İSMİNİN TECELİSİYLE ŞİFALAR NİYAZ EDİYORUM

Bir kez daha merhabalar, sevgili okurlarımız. Yine bir köşe yazısında sizlerle buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum.


Evet sevgili okurlarım, çok kıymetli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, ve eşi Emine Erdoğan hanımefendinin Kovid-19 testinin pozitif çıktığını haber ajanslarından öğrenmiş bulunmaktayım. Bu durum beni ve milyonlarca insanı derinden üzmüştür.


Ama bunun yanı sıra sayın Cumhurbaşkanımızın hastalığının açıklanmasının ardından, sosyal medyada hakaret içerikli paylaşımlarda bulunanları gördükçe üzüntümüz bir kat daha artıyor. Bu ne pervazsızlıktır, bu ne hainliktir ki ülkemiz için canını dişine takan, gece gündüz demeden ülkenin refahı ve huzuru için mücadele eden bir insanın hastalığına sevinip hakaretler yağdırırsınız.


Hiç mi Allah'tan korkunuz yok bre gafiller.  İnsanlıktan nasibini almamış bu kişilere en iyi cevabı, iyilik ve sağlık dileyen milyonlar vermektedir. İnsanlıktan nasibini almamış insanlar kendi kinlerine ve çirkinliklerine mahkum olmalı.  Ama biz sizin gibi hainlere  inat Sayın Cumhurbaşkanımız ve kıymetli eşi Emine Erdoğan hanımefendi için sürekli duacıyız. Allah'ın izniyle bir an önce sağlıklarına kavuşup tekrar normal hayatlarına döneceklerine inanıyoruz.


Etiketler : YÜCE RABBİMDEN CUMHURBAŞKANIMIZ İÇİN ŞAFİİ İSMİNİN TECELİSİYLE ŞİFALAR NİYAZ EDİYORUM
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.