GENEL Haber Girişi : 18 Kasım 2022 21:38

YİNE PAÇACI MEŞHUR FAZIL USTAYI TERCİH ETTİLER

YİNE PAÇACI MEŞHUR FAZIL USTAYI TERCİH ETTİLER
D.BAKIR/ 16 Kasım gecesi, Diyarbakır’da oynanan Türkiye-İskoçya A Milli Takımlar özel maçı öncesi ve sonrasında, son derece güzel görüntüler yaşanırken, yılların tecrübeli ismi Paçacı Fazıl Usta, yine ünlüler ve gazetecilerin akınına uğradı. Milli maç ned
Enfes tadı ve şifa deposu paçası ve zengin yemek menüsüyle, Paçacı lezzet yolculuğuna devam eden Fazıl usta, yiyenlerin hayran kaldığı, şifa deposu paça çeşitlerini, hijyenik ve temiz bir ortamda, deneyimli personelleriyle sunmaya devam ediyor.

Diyarbakırlı vatandaşların yanı sıra, yerli ve yabancı turistler ve misafirlerin de konuk olduğu Diclekent Villaları’nda bulunan tesiste, paçanın yanı sıra, her türlü damak tadına hitap eden nefis yemek çeşitleri de çıkaran Fazıl usta, yine birbirinden ünlü konuklar ve gazetecileri ağırladı.

Deneyimli ustalarıyla hazırladığı zengin menüyü, doyumsuz soslar, enfes salatalar ve birbirinden güzel mezeleri, güler yüzlü personeliyle sunan Fazıl usta, özellikle paça, kibe mumbar ve şırdanımız deyince, ülkemizde ilk akla gelen isimlerden biri durumunda.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.