YEDİ DÜVELE KARŞI


Ortadoğu hatta İslam dünyası için savaş bitmemiştir. Ve gerçek savaş yeni başlamıştır.

Yüz yıl önce bu topraklara hâkimiyet sağlayıp sömürmek için, her türlü tezgâhı kuran Batı dünyası yereldeki işbirlikçi ve piyonları ve onların devamı, bugünde aynı maksat ve hedeflerin peşinde, iş başındalar.

Ülkemiz geçen asrın başlarında kendisine oynanan oyunun aynıyla karşı karşıyadır.

Yine yedi düvel karşımızdadır ve yine ittifak halinde düşmanların hedefi Türkiye’yi bölmek ve her bir parçasını kendi hegemonyalarına almaktır.

Batı dünyası Türkiye için sevr’i hortlatmak ve Ortadoğu hatta bütün İslam dünyası için ‘’ Yeni düzen ‘’ maskesi adı altında İslam coğrafyasını parçalamanın peşindeler.


Ortadoğu ve İslam dünyasının işgali ve yeni düzeni kurmak için geçmişte yapılanlar senaryonun birinci perdesiydi. Asıl önemli olan bundan sonrasıdır.

100 sonra tekrar geliyorlar. 100 yıl önce kan gölüne çevirdikleri coğrafyamıza aynı kaderi yaşatmak için tekrar döndüler

Batı dünyası enerji havzalarına hâkimiyet mücadelesinde bölge halklarının kanlarının dökülmesini ve sonu gelmeyen savaş ve çatışmalar sebebiyle, sefalet ve perişan olmalarını hiç umursamazlar.

Dolayısıyla Irak ve Suriye de, Lübnan ve Filistin’de, Libya ve Yemen de milyonlarca insanın ölmesi ve bundan sonrada ölecek olması Batı dünyası için mesele değildir. O güçlerin tek hedefi paylaşım kavgalarında aslan payına sahip olmaktır.

Son zamanlarda Akdeniz’i bahane ederek Yunanistan üzerinden ülkemize saldırmaktadırlar. Doğu da Ermenistan üzerinden Azerbaycan’a da saldırarak Türkiye’yi sıkıştırmanın peşindeler. Ülkemizdeki Orman yangınlarına da bu açıdan bakabiliriz.

Kısacası 100 yıl evvel nasıl Osmanlıyı Batı dıştan ve içerideki hainlerde içten parçaladılar.

Çünkü 100 yıl önceki emperyalist satranç tekrarlanıyor.

100 yıl önce parçalandık.

100 yıl sonra Büyük Türkiye olmaya kararlıyız

Bu coğrafyayı yeniden parçalayıp talan etmek çalışan sömürgeci, emperyalist Haçlı Batı dünyasının öncülüğünü yapan Amerika'yla,  onun emir kulu haline gelen bir haçlı ittifakı olan NATO ve AB ülkeleri tabiri yerindeyse yedi düvelle savaşmaktayız.

Haçlı dünyasının Ortadoğu da ki asıl hedefi Türkiye’dir.

 

Bu mücadelede değişik piyonlara değişik roller vermekte ustadırlar. Lakin haçlı dünyasının piyonlarının hatırda tutması gereken çok önemli bir nokta vardır. Tekrar hatırlatmak fayda vardır elbet. ‘’ Elin eşeğine binen tez iner.’’

Şu toz duman ortadan kalktığında piyonların ne bedeller ödediği kesin bir biçimde belli olacaktır. Onu da zaman gösterecek

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan boşuna dememişti, topunuz gelin diye.

Derin söz: Yetmezdi bize elbette hiç güçleri, yardım etmeseydi içimizdeki itleri.

Esen kalın.

Facebook: mehmetçet21

Twitter: mehmetçet21

Mehmetcet21.blogspot.com

 

 

Etiketler : MEHMET -ÇET
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.