GENEL Haber Girişi : 17 Ekim 2021 11:09

Yağmur'dan Mevlid Kandili mesajı

Yağmur'dan Mevlid Kandili mesajı
Özel Turkuaz Kişisel Gelişim Kursu Yönetim Kurulu Başkanı ve Bemar Kariyer Okulu ve British Town Dil Okulları Kurucu Müdürü Hayri Yağmur Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Özel Turkuaz Kişisel Gelişim Kursu Yönetim Kurulu Başkanı ve Bemar Kariyer Okulu ve British Town Dil Okulları Kurucu Müdürü Hayri Yağmur, İslam dünyasının kan ve gözyaşı içinde olduğunu ve bu durumun biran önce sona ermesi için çaba sarf edilmesi gerektiğini belirtti.

Hayri Yağmur, "Bu gece alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin doğum günü olan Mevlit Kandilini kutlayacağız. Bu mübarek günün hatırına İslam coğrafyasında hakim olan kan, gözyaşı ve savaşların biran önce durmasını temenni ediyorum.
 Tüm hemşerilerimizin Mevlit Kandilini tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam aleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.