VATAN SAVUNMASI


Tarih tekerrürden ibarettir. 120 yıl önce yaşananlar, düzenlenen oyunlar şimdi tekrar sahneye sürülüyor. 

Osmanlının nasıl ihanetlerle yıkıldığını, planlarını bıkmadan usanmadan nasıl adım adım uyguladıklarını, kumpasları, ayaklanmaları, isyanları ve içteki hainler tarafından vatanın nasıl satıldığını, tarihin tozlu sayfalarını karıştırdığımız da çok net olarak görmekteyiz.  

Türkiye sınırlarını, ülkenin geleceğini ve vatandaşlarının sağlığını düşündüğü için yapmış olduğu sınır ötesi faaliyetlerine ‘’ Yeniden Osmanlı ‘’ olarak gören ve Türkiye’ye yaptırım peşinde koşan birçok ülke ve içimizdeki hainler hep birlikte koro şeklinde dile getirmeleri tesadüfü değildir.       

Türkiye’nin sınırlarında kurulmak istenen terör devletine yönelik operasyonlarıyla başlayan ve Doğu Akdeniz’de hem kendinin hem de Kuzey Kıbrıs’ın enerji kaynaklarını koruma girişimiyle ayyuka çıkan Türkiye karşıtlığı her geçen gün artıyor. Libya, Suriye, Somali, Sudan ve Karabağ’da demografik yapının değiştirilmesine karşı Türkiye’nin müdahalesini engellemekte zorlanan birçok ülke ayak oyunları peşinde. Son olarak Libya’ya giden insani yardım gemimizi uluslararası kanunları ihlal ederek saatlerce aradılar, ancak iddia ettikleri silahları bulamadılar.

Türkiye kendi geleceğini sağlamlaştırma adına hareket ettiği Suriye, Libya, Akdeniz, Afrika ve son olarak Karabağ’da yaptıklarıyla sömürgecilerin hesaplarını altüst etti.

Türkiye’yi ‘’ Yeniden Osmanlı’’ peşinde koşmakla suçlayan Emperyalist Haçlı dünyası her platformda Türkiye’ye yaptırım kararı alma peşindeler. Özellikle başta Fransa olmak üzere ve Yunanistan başı çekiyorlar.  Yıllardır zor kullanarak Afrika kıtasında ülkeleri sömüren Fransa’nın hesapları altüst olduğundan AB Ülker’ini Türkiye’ye yaptırımlara zorluyorlar.

Yani biz oralarda olmasaydık, ‘’onlar ‘’ buralarda olacaklardı. Zaten gelmiştiler.

Bu mücadele; Türkiye’nin geleceğine sahip çıkma, istiklalini korumak için hayati değerdedir. Bu bir tercih değil, zorunluluktur.

'Türkiye büyüdükçe güçlendikçe hedeflerine yaklaştıkça istiklaline ve istikbaline sıkı sıkıya sahip çıktıkça maruz kaldığı saldırıların çapı artıyor. tek taraflı yaptırım ve tehditler ile bizi yolumuzdan çevirmeye çalışıyorlar.

Bu bir vatan savunmasıdır. Bugün anlamayanlar, yarın sizlerde anlayacaksınız!

Alıştık artık, düşman düşmanlığını yapıyor, içerideki hainlerde hainliğini, 120 yıl önce yaptıkları gibi.

Nemrut güçlüydü, İbrahim (as) kazandı.. Firavun güçlüydü, Musa (as) kazandı.. Ebu Cehil güçlüydü, Nebî (sav) kazandı. "Gevşemeyin, üzülmeyin. Eğer iman etmişseniz en üstün olan sizlersiniz.” Âl-i İmran Sûresi 139. Âyet

BAĞIMSIZ TÜRKİYE, YA
YOL BULACAK YA DA YOL
YAPACAKTIR..

 

Son söz: Unutulmasın ki; ‘’ Ya istiklal ya ölüm’’ demiş bir milletin bileğini kimse bükemez.

Esen kalın.

Facebook: mehmetçet21

Twitter: mehmetçet21

Mehmetcet21.blogspot.com

 

 

Etiketler : Yazar Mehmet çet
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.