TEŞEKKÜRLER BAŞHEKİM DR.KAMURAN TAN BEY VE EKİBİNEKaynak: TEŞEKKÜRLER BAŞHEKİM DR.KAMURAN TAN BEY VE EKİBİNE

Daha önce de köşe yazılarımda, sosyal medyada ve haber platformlarımda ‘Bu mukaddes kentin insanlarına hizmet edenleri, onların cansiperane çalışmalarını anlatacağımı, sık sık belirtmiştim.


İyiliğin, güzelliğin azı çoğu olmaz. Yetimleri, öksüzleri, ekonomik durumu elverişli olmayanları, hastaları ve taziyesi olanları ziyaret etmek, hayır dualarını almak, Sıla-i Rahim’de bulunmak, tarifi imkânsız mutluluklar yaşatıyor insana.
İşte yine bana büyük mutluluk yaşatan, hayatımıza olumlu dokunuşlar yapan, güzel insanlardan söz etmek istiyorum.
Geçtiğimiz hafta, Ergani İlçemizde ikamet eden, çok değerli kardeşim, Esentepe Lokantası İşletmecisi Sayın Muzaffer Uzan bey, telefon açarak bir yakınının diş sorunu için yardım istedi.
Bir yakınının Dicle Üniversitesine sevk edildiğini belirterek, ‘20’lik’ dişinin çekilmesi gerektiğini ve ameliyat gerektiğini söyledi.
Ben de kendisine,Diyarbakır’da ‘Diş Hastanesi’ olduğunu, hastanenin gayet başarıyla uzun yıllardır hizmet verdiğini belirterek, hastayı Ergani yolu üzeri Üçkuyular Mevkiinde bulunan Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ne götürmemiz gerektiğini söyledim.
Kabul edince hastayı, yakınlarıyla beraber Diş Hastanesi’ne götürdük.
Kendisini uzun yıllardır tanıdığım, mesleğine âşık, yüreği insan sevgisiyle dolu, Diyarbakır Ağız ve Diş Merkezi Hastanesi  Başhekimi Dr. Kamuran Tan Beyin odasına yöneldik.
Amacım, hem Sıla-i Rahim yapmak, hem de hastamızın sorunlarını iletmekti. İzinli olduğunu söylediler. Bunun üzerine Sekreterlik tarafından, Başhekim Yardımcısı Ali Rıza Fırat Beye yönlendirildik.
Allah; razı olsun. Ali Rıza Bey, gerçekten çok ilgi gösterdi ve yardımcı oldu. Bu arada, dışarıdan gelen hastalara gözüm ilişti. Fiş alamadıklarından yakınıyorlardı. Sağ olsun,Başhekim yardımcısı  Dr.Ali Rıza Bey, gelen bütün hastalarla yakından ilgilendi. Kimseyi geri çevirmedi.
Öyle mutlu oldum ki, anlatamam.  Bütün hastalar ve yakınları,Dr. Ali Rıza Fuat Beye, dualar ettiler. Zaten aldığımız dualar bizlere yeter de artar bile.
Dr.Ali Rıza Bey, bizlere Başhekim Kamuran Beyin yokluğunu hissettirmedi. Bütün hastaların sorunlarına çözümler üretti. Tedavilerini sağladı. Herkes, hastaneden tedavisini yapmış bir şekilde gayet memnun ayrıldı.
Hastanenin Diş Doktoru Zozan Erdoğmuş da, gerçekten büyük bir özveriyle gelen bütün vatandaşların tedavilerini yaparak, son derece başarılı bir performans sergiledi.
Hastanenin Başhekimi Dr. Kamuran Tan Beyi özellikle tebrik etmek istiyorum.  kendisi gibi idealist, mesleğine âşık insanlarla çıktığı bu kutlu yolculukta, bütün ekibine başarılar diliyorum.
Aldıkları hayır duaları onlara yeter. Hiçbir zaman medyada gündeme gelmek gibi bir niyeti yok zaten Kamuran Hocamızın. Öylesine samimi, fedakâr ve mesleğine âşıklar ki anlatamam.

Diyarbakır Ağız ve Diş Merkezi Hastanesi  Başhekimi ,değerli hocamız  sayın Dr. Kamuran Tan beyi Yüzlerce defa aramışım.Ekonomik durumu elverişli olmayan aileler için,destek istemişim. Sağolsun hep çözüm getirdi.Hep yardımcı olmuş. Allah razı olsun binlerce defa kendisinden ve tüm doktor ,hemşire ve tüm sağlık personellerinden.

Böylesine insani değerlerle donanmış, mesleğinin gereğini en ince şekilde yapmaya çalışan, yardımsever insanların, hassas noktalarda yetkili mercilere gelmesini hep destekledim bugüne kadar.
Kendileri istemedikleri halde, yaptıkları başarılı çalışmaları her fırsatta gündeme getirerek, sosyal medyada ve haber platformlarımda dile getireceğim.
Aldıkları dualarla, gönüllerde taht kuran insanları, herkes tanımalı diye düşünüyorum.
Çünkü içimizde bazı kimseler var ki, bırakın insanlara faydalı olmayı, tam tersine insanlara hayatı zorlaştırmaktan başka bir işe yaramıyorlar.
Böylelikle, bulundukları makamları, adeta vatandaşlara eziyet için kullanan bazı kimseler de en azından bir nebze de olsa ders alırlar.
Kimse unutmasın ki, ‘Mahkeme Kadıya Mülk Olmaz’.Selam, saygı ve dua ile.

img_0550.jpg

Kaynak: TEŞEKKÜRLER BAŞHEKİM DR.KAMURAN TAN BEY VE EKİBİNE -


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.