GENEL Haber Girişi : 29 Mart 2021 22:26

TELLİOĞLU’NDAN MARDİN’DE EVLAT NÖBETİ TUTAN AİLELERE DESTEK ZİYARETİ

TELLİOĞLU’NDAN MARDİN’DE EVLAT NÖBETİ TUTAN AİLELERE DESTEK ZİYARETİ
D.BAKIR- Çocukları terör örgütü PKK tarafından kandırılarak dağa götürülen ailelere, destek ziyaretleri devam ediyor.
Diyarbakır annelerini ziyaretlerinin ardından Mardin’de evlat nöbeti tutan aileleri de ziyaret eden İslam Barış Gücü Kurucusu Dünya Dilleri Merkezi ve Yeryüzü Halkları Dostluk Vakfı Genel Başkan'ı Selamettin Tellioğlu, burada da bütün dünyaya duygu yüklü mesajlar verdi.

Yürekli ve cesur anneler ve babaları ziyaret etmek, onlarla hasbıhal edip, dertleriyle hemhal olmak istediklerini belirten Selamettin Tellioğlu, sürecin sonuna kadar Vakıf olarak, ailelerimizle beraber mücadeleye devam edeceklerini kaydetti.

İslam Barış Gücü Kurucusu Dünya Dilleri Merkezi ve Yeryüzü Halkları Dostluk Vakfı Genel Başkan'ı Selamettin Tellioğlu, Vakıf Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ile beraber yaptığı ziyarette, Karadeniz annelerinden getirdiği tülbentleri, annelere hediye etti.

Yerel ve ulusal basın yayın kuruluşlarının temsilcileriyle, kalabalık bir vatandaş topluluğunun da katıldığı ziyarette, son derece duygu yüklü olduklarına vurgu yapan Selamettin Tellioğlu, şunları söyledi:

‘Öncelikle böylesi anlamlı bir süreçte, bizimle beraber olan, toplumumuzun değişik kademelerindeki tüm vatandaşlarımız ve yetkililerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Biz Kimiz, neyiz ve niçin çalışıyoruz?
Bizler hepimiz, Cenab-ı Allah’ın kullarıyız. Şükürler olsun Müslümanız ve barış gücü insanlarıyız.

Allah rızasıyla şeref yar olabilmek için çalışıyor, gayret gösteriyoruz. Şu hususu hiçbir zaman unutmamak gerekir ki, insanoğlu iki kutlu vazifeyi icra etmek için yaratılmıştır.
Bir, Allaha kulluk etmek için, diğeri ise, dünyayı imar etmek ve bayındır bir hale getirmek için yaratılmıştır. Bugün Dünyamızda İnsanlığın büyük bir çoğunluğu, ne acıdır ki, bunun tam tersini yapıyor.

Allah’a kulluk yerine, ne acıdır ki, şeytana kulluk yapılıyor ve yeryüzünü imar yerine ifsat ediyorlar.

Bu yanlıştan insanlığın kurtulması için biz İstanbul’da Dünya Dilleri Merkezi ve Yeryüzü Halkları Dostluk Vakfı’nı kurduk. Dünyada huzurun sağlanması için 28.02.2019 tarihinde yazdığımız mektupla 100 bin kişilik İslam barış gücünün kurulmasını 11 devlet başkanından ve Birleşmiş Milletler genel sekreterinden talep ettik. Bu mektup Dünya Dostluk Devleti Vakıf Sitemizde mevcuttur. Ancak İslam Barış Gücü kurulmayınca, Sivil İnsiyatif'i harekete geçirebilmek hedefiyle, İslam Barış Gücü’nü tesis ettik.


Ecdadımızın 18. Yüzyılda Almanların talebi üzerine, Fransızların talan ve zulmüne karşı gönderdiği elbiselerle, Almanların sınır boylarını talandan kurtardığı gibi, biz de Dünya’yı sömüren Siyonist ve emperyalist zalimlerin talanından ve zulmünden kurtarmak için barışı ve kardeşliği temsil eden bu giysileri yerli ve milli bir sembol olarak tasarladık ve ürettik.

Tüm insanlığa rahmet elçisi olarak gönderilen Hz. Muhammed’in (S.A.V.), ‘zalime de mazluma da yardım edin’ hadisi şerifindeki talimatını yerine getirmek için de, işte şimdi buradayız.

Bütün zalimlere ihtarımızdır. Çok yakında dünyanın en az iki yüz noktasında bu görev aynı ölçekte ve daha büyük yoğunlukta ifa edilecektir. 28 Şubat Of'un düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü. Bu yıl ilk defa of dışından Diyarbakır'da ve Türkiye'nin bir kaç yerinde, 18 mart Çanakkale zaferinin günüyle birleştirip kutluyor ve bu ayı barış ayı olarak ilan ediyoruz. 28 şubat ile 28 mart arası dünya'nın her yerinde bu kutlamalar yapılacak inşallah.



ÜLKEMİZ ÜZERİNE OYNANAN OYUNLARA DİKKAT EDELİM

Ülkemiz doğudan ve batıdan işgal edilmek istenmiş, Allah'ın rahmeti ve lütfü ile, asil ve aziz milletimiz bu işgale yüz binlerce şehit vererek geçit vermemiştir. Savaş bitmiş barış günü gelmiştir. Biz en güçlü olduğumuz zaman bize düşmanlık edenlere daha çok merhamet eden bir milletiz. İşte bu asil millet ile bu millete düşmanlık edenler arasındaki fark cennetle cehennem arasındaki fark gibidir. Diyarbakır annelerinin yanında Karadeniz anneleriyle birlikte bu sevinç günlerimizi kutluyoruz.

Türkiye'nin birkaç yerinde yine bu kutlamalar yapılmaktadır ve buradan bütün dünyaya bir daha sesleniyoruz. Bırakın şu düşmanlık taşıyan ucuz kafaları gelin gerçeği, hakkı görelim ve Hakk’a tabi olalım.

Hepimiz birlik ve dirlik ruhuyla mücadele ederek, İslam Barış Gücü’nü kuvvetlendirelim. Bölgede ve dünyada zulme geçit vermeyelim. Huzur ve esenlik içinde yaşamak için gayret gösterelim..Bunun aksi yapılmaya devam edecek olursa İnsanlığa zulmeden Siyonistlerin, emperyalistlerin ve zalimlerin bugünden sonra hiçbir malını ve hizmetini almayarak onları tüm Dünyada boykot ediyoruz. Böylece zalimin zulmünü durdurup onu zalim olmaktan kurtararak, bir anlamda ona da yardım etmiş oluyoruz.

Bu boykot ne zamana kadar devam edecek? Birleşmiş Milletlerde veto haksızlığı kardırıncaya, kararlar oy çokluğuyla alınır ve uygulanır yazılıncaya ve Filistin’deki işgal bitinceye kadar devam edecek. Bölgede ve dünyada terör bitinceye ve Anneler çocuklarına kavuşuncaya kadar Diyarbakır annelerinin yanındayız.

Gelin hep beraber, İslam düşmanlarının oyunlarını bozalım, siyonizme geçit vermeyerek, aziz vatanımızda birlik ve dirlik içinde yaşamaya devam edelim’.

HABER: YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.