GÜNDEM Haber Girişi : 27 Nisan 2022 11:19

TARİFİ İMKÂNSIZ BİR MUTLULUK YAŞIYORUZ

TARİFİ İMKÂNSIZ BİR MUTLULUK YAŞIYORUZ
D.BAKIR- Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Başkanı Mehmet Bozkuş, Kadir Gecesi dolayısıyla yayınladığı mesajda, duygu yüklü ifadelere yer verdi.
 Bir kez daha Kadir Gecesi’ne daha kavuşmanın, tarifsiz mutluluğunu yaşadıklarını belirten MÜSİAD Diyarbakır Başkanı Mehmet Bozkuş, bütün İslam Âlemi’nin Kadir Gecesi’ni en kalbi duygularıyla kutladığını belirterek, duygularını şöyle dile getirdi:
‘Cenab-ı Allah; ömre bedel bir gece olan Kadir Gecesi Gecesi’ne bizleri bir kez daha vasıl etti.
‘Kadir Gecesi'nin, Yüce Allah'ın yeryüzüne ‘es-Selam’ ismiyle tecelli buyurarak onurlandırdığı, bütün müminlerin gönüllerine huzur ve esenlik ihsan eylediği, kutlu bir gece olduğuna vurgu yapan MÜSİAD Diyarbakır Başkanı Mehmet Bozkuş, şöyle devam etti: ‘Kadir Gecesi'nin bereketi bol. manevi bir fırsat anı olduğu hakikatinden hareketle, bu maneviyat çeşmesinden hepimiz, olabildiğince faydalanmaya çalışacağız.
Bütün dualarınızın kabul olması niyazıyla, halkımızın Mübarek Kadir Gecesi’ni en halisane dileklerimle kutluyor, Yüce Rabbim’den, başta vatanımız ve İslam alemi olmak üzere, bütün dünya insanlarına sağlık, huzur, mutluluk ve bereket nasip eylemesini, niyaz ediyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.