GÜNDEM Haber Girişi : 24 Kasım 2022 13:16

SİYAHKOÇ: BÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN

SİYAHKOÇ: BÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN
D.BAKIR/Aras Kargo Yenişehir İlçe Sorumlusu Mahsun Siyahkoç , 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, yayınladığı mesajında, ‘eli öpülesi öğretmenlerimizin bu özel günlerini kutluyor, hepsini saygıyla selamlıyorum’ dedi.

.

Mahsun Siyahkoç, mesajında, duygularını şöyle dile getirdi:

‘24 Kasım 1928 tarihinde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Millet Mektepleri Başöğretmenliği” unvanını kabul ettiği günü, 1981 yılından itibaren, her yıl, hep birlikte "Öğretmenler Günü" olarak kutlamaktayız.

Eğitim, geleceğimizi doğru bir şekilde inşa etmemize olanak sağlayan en önemli etkendir. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak, eğitim sistemimizi geliştirmek ve eğitim hizmetlerinin kalitesini her aşamada yükseltmekle mümkün olacaktır.’

Bu anlamlı günde ebediyete intikal etmiş bütün öğretmen ve eğitimcilerimize; Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyor, görev başındaki öğretmenlerimize aile ve öğrencileriyle beraber, sağlıklı, mutlu, başarılı ve huzur dolu yarınlar diliyorum’.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.