GENEL Haber Girişi : 23 Kasım 2022 23:13

SEVEN:‘HEPİMİZİ DUYGULANDIRAN ÖZEL BİR GÜNÜ YAŞIYORUZ’

SEVEN:‘HEPİMİZİ DUYGULANDIRAN ÖZEL BİR GÜNÜ YAŞIYORUZ’
D.BAKIR- Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürü Erdal Seven , ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla, yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.
Mesajında, öğretmenlerimizin yaptıkları fedakârlıkların unutulmaz ve saygı değer olduğuna dikkati çeken   Erdal Seven, şunları söyledi:

‘Kuşku yok ki, öğretmenlerimiz bizlere bilgileri, becerileri ve yaşam tarzlarıyla örnek teşkil etmiş, son derece saygın insanlardır.

Böylesi bir günde, hepimizin Eğitim dönemine ait anıları canlanırken, öğretmenlerimizin bizler için yaptıkları fedakârlıklar da, adeta birer film şeridi gibi gözlerimizin önünden geçmekte.
Öğretmenlerimiz, zaman tünelinden günümüze taşıdıklarıı ilim, irfan ve ahlâk birikimini çağın bilgisiyle harmanlayarak inanmayı, başarmayı, ahlaklı olmayı ve insana dair bütün erdemleri, Azim ve fedakârlık ve gayretle istikbalimiz olan çocuklarımıza öğretme çabası gösteren toplum mimarlarıdır.

Bu anlamda ülkemizin geleceğini teminat altına almak hususunda en önemli görevlerden biri hiç şüphesiz öğretmenlerimize düşmektedir. Öğretmenlerimizin çalıştıkları ortamlarda karşılaşacakları eksiklik ve aksaklıkları sağduyu ve hoşgörü ile çözüme ulaştıracaklarından, öğrencilerini kardeşleri, evlatları gibi bağırlarına basacaklarından, her geçen gün daha da büyüyen ve güçlenen Devletimizin yükselişine, ilim ve irfanlarıyla omuz vereceklerinden şüphem yoktur.

Haklarının hiçbir şekilde ödenemeyeceği inancıyla, yaratılmışların en şereflisi olan insanın tekâmülü uğrunda ömrünü vakfeden öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en halisane duygularımla kutluyor, şahadetle şereflenen ve ebediyete intikal etmiş bulunan eğitim camiamızın mensuplarına, Yüce Allah'tan rahmet niyaz ediyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.