GÜNDEM Haber Girişi : 12 Mayıs 2022 08:50

SEVEN:‘AZİM VE İNANÇLA, BÜTÜN ENGELLERİ AŞACAĞIZ’

SEVEN:‘AZİM VE İNANÇLA, BÜTÜN ENGELLERİ AŞACAĞIZ’
D.BAKIR- Doğa Koruma ve Milli Parklar Diyarbakır İl Şube Müdürü Erdal Seven, 10- 16 Mayıs tarihleri arasında idrak edilen Dünya Engelliler Haftası’ dolayısıyla yayımladığı mesajında, duygu dolu ifadelere yer verdi.
Erdal Seven , mesajında şunları söyledi: ‘Engelleri aşabilmek noktasında, bütün toplum olarak İnanç ve Azimle gayret göstermeliyiz. Başarılarıyla bizleri gururlandıran, takdire şayan çabaları ve kararlılıklarıyla hepimize gurur yaşatan engelli kardeşlerimiz buna en güzel örnektir.

Engelli kardeşlerimize sevgi ve ilginin yanı sıra, özellikle Eğitim konusunda ilgili tüm kişi ve kuruluşların üzerlerine düşen görevi yerine getirmeleri, onların özellikle özel sektörde istihdam edilmeleri yönünde çaba harcamak, hepimizin önem vermesi gereken konuların başında gelmektedir.
 ‘10- 16 Dünya Engelliler Haftası’ dolayısıyla tüm vatandaşlarımızı engelli vatandaşlarımıza yardımcı ve destek olmaya, onların sorunlarını adeta kendi sorunları bilerek üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeye çağırıyoruz.
Kararlı duruşları ve çabalarıyla hepimize örnek olan engelli kardeşlerimizi saygı ve muhabbetle selamlıyor, Yüce Rabbim’den; kendilerine ve ailelerine bir ömür boyu sağlık, huzur ve başarılar niyaz ediyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.