SAĞLıK Haber Girişi : 18 Haziran 2022 10:40

Sağlık-Sen Delege Seçimleri Süreci Sona Erdi

Sağlık-Sen Delege Seçimleri Süreci Sona Erdi
Sağlık-Sen Diyarbakır şube başkanlığı, 5. Olağan Genel Kurulu için delege seçimleri süreci sona erdi.

Yapılan seçimlerde Nurhak Ensarioğlu başkanlığındaki mevcut yönetim 141 delegeyi kazanırken yönetime talip olan Ahmet Demirel öncülüğündeki Azizler Hareketi 9 delegeyi kazandı. Delege seçimleri süreci sona etmesinin ardından 1 ay içinde yeni başkan seçimi yapılacak.

Delege seçimleri süreci sona etmesinin ardından Nurhak Ensarioğlu, teşekkür mesajı yayımladı.

Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, gerçekleşen delege seçimleri sonrası bir teşekkür mesajı yayınladı.

Ensarioğlu, mesajında “Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanlığımızın 5. Olağan Genel Kurulu öncesi delege seçimlerini tamamlamış bulunmaktayız. Bu süreçte emek veren değerli Yönetim Kurulu Üyelerimize, İş Yeri Temsilcilerimize ve de en önemlisi Kıymetli üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. İl Sağlık Müdürlüğümüz, Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanemiz, Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanemiz, Çocuk Hastalıkları Hastanemiz,Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemiz, Tıp Fakültemiz, İlçe Devlet Hastanelerimiz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz de delege seçimlerimize %80-90 oranında katılım sağlanarak demokrasi şölenimiz coşkulu bir şekilde gerçekleşti.



Delege seçimlerimizde şube başkanlığı olarak aday göstermiş olduğumuz 141 delegenin yanı sıra toplamda seçilen 150 delege adayımızı tebrik ediyorum. Sunduğumuz listeye teveccüh gösteren üyelerimize de ayrıca teşekkür ederim şahsım yönetim kurulum ve iş yeri temsilcilerimiz ile birlikte sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarına hizmet etmeye devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum. Bu süreçte yanımızda olan emek veren herkese teşekkür ederim” dedi.


Kaynak:sonhaberlerim.com

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.