SAĞLıK Haber Girişi : 14 Mart 2022 12:04

ÖZŞANLI:HEKİMLER VE SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ.

ÖZŞANLI:HEKİMLER VE SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ.
Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Önceki Dönem Şube Başkanı İsmail Özşanlı ,14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

İsmail Özşanlı ‘ Sağlık hizmetleri ve sağlıklı yaşamanın, her insanın vazgeçilemez ve ertelenemez temel haklarından biri olduğuna dikkati çeken’ İsmail Özşanlı , ‘Bu hakkın bir ülkede istenilen seviyede olması gerektiği gibi, uygulanması ve yerine getirilmesi ise yetişmiş, bilinçli ve fedakâr kadrolarla mümkündür. 


Karşılıksız hizmet ve fedakârlık isteyen mesleklerin başında şüphesiz hekimlik ve sağlık hizmetleri gelmektedir’ dedi.


Özşanlı, şöyle devam etti: ‘Gece gündüz demeden, mesai kavramı gözetmeksizin insanları sağlığına kavuşturmak ve hayatlarını kurtarmak için sağlık çalışanlarımızın gösterdikleri titiz ve cansiperane gayretleri, fedakârlıkları her türlü övgüyü hak etmektedir. 


Modern dünyada gelişmişlik düzeylerinin en önemli göstergeleri arasında sayılmakta olan sağlık sektörünün, iyi işleyen ve kolay erişilebilir bir hizmet yapısına sahip olması, sağlık personelimizin daha iyi imkânlarla çalışabilmesi, sosyal devlet olmanın bir gereği olarak, hepimizin ortak hedeflerindendir.



Bu duygu ve düşüncelerle, hayatlarını hayat kurtarmaya vakfetmiş, gayeleri insanı yaşatmak olan hekimlerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımızın, 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, bütün sağlık çalışanlarımıza, Yüce Rabbim’den, meslek hayatları boyunca üstün başarılara ulaşmalarını niyaz ediyorum’.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.