GENEL Haber Girişi : 04 Kasım 2022 21:02

ÖZMEN: HEDEFİMİZ, MUKADDES KENTİMİZE HİZMET EDEBİLMEK

ÖZMEN: HEDEFİMİZ, MUKADDES KENTİMİZE HİZMET EDEBİLMEK
D.BAKIR/ Milliyetçi Hareket partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkan Yardımcılığına atanan Hüseyin Özmen, hedeflerinin şehrin sorunlarına kalıcı ve köklü çözümler üretebilmek olduğunu belirtti

Uzun yıllardan beridir, MHP saflarında, değişik kademelerde görev yapan Hüseyin Özmen, İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Açıklamalarda bulunan MHP Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Özmen, şunları söyledi:

‘Milli ve Manevi değerlerimiz konusunda son derece hassas, ülkemizin bölünmez bütünlüğü konusunda kesinlikle taviz vermeyen, bu konularda dik duruşu ile, halkımızın haklı takdirine mazhar olan hareketimiz, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da, aynı hedefler doğrultusunda bu kutlu yürüyüşüne devam edecektir.

Adanmışlık şiarıyla çıktığımız bu onurlu yolculukta, bütün MHP kadroları olarak, ‘Vatan Sevgisi İman’dandır’ düsturuyla, elimizden gelen tüm olanakları seferber ederek, kentimizin vizyonuna vizyon katacak projeleri üretmeye ve bu hedefler doğrultusunda tüm projelere destek olmaya devam edeceğiz’.


Diyarbakır İl Başkanımız Mithat Arslan ve bütün ekibimiz, Mukaddes kentimizin bağrından çıkmış evlatları olarak, her zaman ve her fırsatta dile getirdiğimiz gibi, ‘Ezan Susmaz, Bayrak İnmez’.

Kapımız bütün vatandaşlarımıza açıktır. Devletine ve milletine sadık, her vatandaşımızın sorunuyla hemhal olmak, zaten bizim en önemli vazifelerimiz arasında yer almaktadır. Kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden, Diyarbakır’a hizmet edebilmek, hepimizin ülküsü ve hedefidir.

Türkiye sevdalısı Genel Başkanımız Dr. Sayın Devlet Bahçeli ve onun kurmay kadrosu eşliğinde, elimizden gelen tüm olanakları seferber ederek, çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz.


1993 yılından bu yana, yani yaklaşık 30 yıldır, bu onurlu hareketin içinde olmaktan dolayı, büyük mutluluk duymaktayım. 1995 yılında ağabeyim Hasan Özmen, 1. Sıra Milletvekili Adaylığı yaptı. Ben de esnaflık ve çiftçilik ile uğraşıyorum. Lise mezunuyum, evli ve  5 çocuk babasıyım.


Bana bu görevi tevdi eden MHP Diyarbakır İl Başkanımız Mithat Arslan beye ve onun şahsında İl Yönetim Kurulumuza ne kadar teşekkür etsem azdır. İl teşkilatı olarak, hep birlikte ‘Daha İyi Bir Diyarbakır’ hedefi doğrultusunda, çalışmalarımızı çok yönlü olarak sürdürmeye devam ediyoruz’.

 HABER: YILMAZ ACU

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.