EĞITIM Haber Girişi : 07 Şubat 2020 22:31

ÖZEL SINAV KOLEJİ’NDEN PERİYODİK HİJYEN ÇALIŞMALARI

ÖZEL SINAV KOLEJİ’NDEN PERİYODİK HİJYEN ÇALIŞMALARI
D.BAKIR- Ülkemizin köklü ve saygın Eğitim kurumlarından Özel Sınav Koleji, Eğitim-Öğretim alanındaki başarılarının yanı sıra, öğrencilerin sağlığına yönelik çalışmaları da periyodik olarak gerçekleştiriyor.
Özel Sınav Koleji Diyarbakır Şubesi, öğrencilerinin Eğitim-Öğretim konusunda çok yönlü olarak öğrencilerine hizmet sunmanın yanı sıra, hijyen kapsamlı çalışmalarını da aksatmıyor.

Özel Sınav Koleji Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Avcı, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, şunları söyledi:



‘Ülkemizin güzide Eğitim-Öğretim kurumlarından olan Sınav Eğitim Kurumları Diyarbakır Şubesi olarak, hizmet startını verdiğimiz ilk günden bu yana, öğrencilerimizin sportif, kültürel ve sosyal etkinliklerden olabildiğince faydalanmaları, çevreye ve topluma karşı duyarlı bireyler olarak yetişmeleri konularında, özel bir çaba ve gayret gösterdik.
 


Bu kapsamda, geleceğimizi inşa edecek çocuklarımızın olabildiğince virüslerden uzak, temiz ve hijyenik ortamlarda, rahat ve huzurlu bir şekilde Eğitim-Öğretimlerine devam edebilmeleri noktasında, periyodik olarak, koruyucu hijyen çalışmaları gerçekleştiriyoruz.
 
 
3. Eğitim-Öğretim dönemimize başladığımız bu günlerde, gerek mevsim şartlarından dolayı, yaygın hastalık mikroplarını dikkate alarak ve gerekse içinde bulunduğumuz şu günlerde, bir çok ülkeyi tehdit eden kimi bulaşıcı hastalık virüslerine karşı sık sık yaptığımız gibi, okulumuzda geniş kapsamlı bir temizlik çalışması yaptık.
 
 

Bu kapsamda, Eğitim kuruluşumuzun bütün alanlarını dezenfekte ederek, çocuklarımızın sağlığını olası olumsuz durumlardan koruduk.
 
 
AİLELERİMİZLE SÜREKLİ İRTİBAT HALİNDEYİZ
 
 
Ayrıca, velilerimizle sık sık bu konuda görüşerek, istişarelerde bulunuyoruz. En ufak bir olumsuz durum görülmesi halinde, öğrencilerimizin sağlık kontrollerini yapmaları noktasında, kendilerini uyarıyoruz.
 
Sağlık, ihmale ve ertelemeye gelmez. Bu nedenle, özellikle bulaşıcı özelliği olan virüsler ve hastalıklara karşı, bizler okul idaresi olarak uzun zamandan beridir alarmdayız.




Anne ve babaların da bu konuda gerekli hassasiyet gösterip, gerekli tetkik ve tahlillerin yapılması konusunda, ihmalci olmamaları noktasında, bir kez daha uyarıda bulunuyoruz.
 
 
Bu duygu ve düşüncelerle; Yüce Rabbim’den, çocuklarımıza, Eğitmenlerimize ve Eğitim-Öğretim camiamızın bütün bileşenlerine sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarı dolu bir Eğitim dönemi diliyoruz’.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.