SİYASET Haber Girişi : 17 Temmuz 2020 22:47

Orhan Elgörmüş, Gelecek Partisi’ndeki görevinden istifa etti.

Orhan Elgörmüş, Gelecek Partisi’ndeki görevinden istifa etti.
Orhan Elgörmüş, Gelecek Partisi’ndeki görevinden istifa etti.
Genel Başkanlığını eski başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı Gelecek Partisi’nde, İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Orhan Elgörmüş, yazılı bir açıklama yaparak, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Açıklamasında, işlerinin yoğunluğu nedeniyle, Gelecek Partisi İl Teşkilatından ayrıldığını belirten Elgörmüş, şunları söyledi: ‘Diyarbakır kamuoyunun bildiği üzere, yoğun iş çalışmaları yanı sıra, Sivil Toplum Kuruluşları (STK’lar) nezdinde de oldukça faal bir çalışma programım var.

 Gerek kurumsal kimliğimiz ve gerekse bireysel olarak üstlenmiş bulunduğum ve devam etmekte olan projeler dolayısıyla, Gelecek partisi Diyarbakır İl Başkanlığı bünyesindeki görevimden üzülerek istifa etmiş bulunmaktayım.

Bu duygu ve düşüncelerle, Gelecek partisine, siyaset sahnesinde muvaffakiyetler diliyorum. Her şey Diyarbakır ve ülkemiz insanının gönlünce olmasını diliyor, beraber mesai yaptığım arkadaşlarımı da, bundan sonraki tüm çalışmalarında başarılar diliyorum.

HABER: YILMAZ ACU D.BAKIR-

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.