GENEL Haber Girişi : 30 Nisan 2021 15:50

MÜSİAD’dan Emniyet Müdürü Şükrü Yaman’a ziyaret

MÜSİAD’dan Emniyet Müdürü Şükrü Yaman’a ziyaret
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Şubesi Başkanı Mehmet Bozkuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman’ı ziyaret etti.
MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Bozkuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman’ı makamında ziyaret etti.

MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Bozkuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman’ın Diyarbakır’da görev yapmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendisine görevinde başarılar diledi.



Diyarbakır sanayisi ve ekonomisi hakkında da Emniyet Müdürü Yaman’a bilgi veren Başkan Bozkuş, yavaş yavaş ekonomi şehri olmaya başlayan Diyarbakır’ın aynı zamanda huzur şehri olduğunu ve bunda da en büyük paylardan birinin emniyet teşkilatına ait olduğunu kaydetti.


Diyarbakır’a hizmet etmekten memnuniyet duyduğunu dile getiren Emniyet Müdürü Şükrü Yaman  ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Diyarbakır halkının huzur ve güvenliği için en iyi şekilde hizmet edeceklerini belirtti.



Daha sonra Başkan Bozkuş, Diyarbakır halkı için yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı Emniyet Müdürü Şükrü Yaman’a bir plaket verdi, ardından yönetim kurulu üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çekilerek ziyaret sona erdi.



ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.