GENEL Haber Girişi : 25 Kasım 2022 23:08

MÜSİAD 5. Bölge Başkanlar Toplantısı Diyarbakır'da Gerçekleştirildi.

MÜSİAD 5. Bölge Başkanlar Toplantısı Diyarbakır'da Gerçekleştirildi.
MÜSİAD'ın( Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği) 5. Bölge Başkanlar Toplantısı, Genel Başkanı Mahmut Asmalı'nın katılımı ile Diyarbakır'da gerçekleştirildi.

MÜSİAD Genel başkanı, Genel Başkan Yardımcıları ve 5. bölgeye bağlı 15 İlin Başkanlarının katıldığı toplantı ile ilgili açıklama yapan MÜSİAD Diyarbakır şube başkanı Mehmet Bozkuş, gösterilen yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

BOZKUŞ “ Diyarbakır MÜSİAD Şubemizin  ev sahipliğinde  Genel Başkanımız Sayın Mahmut ASMALI’nın  teşrifleriyle, Genel Başkan Yardımcılarımızın ve Şube Başkanlarımızın katılımıyla 5. Bölge Başkanlar Toplantısının yaptık. Yoğun ilgi ve teveccü gösterilen toplantıda bölge ekonomisinin geldiği son noktayı değerlendirip, bölgede yeni açılan fabrikaların, sanayi sitelerinin ve yatırımların değerlendirmesini yaptık.



  Üretim, ihracat ve beraberinde istihdam bölgemiz için çok önemli. Ayrıca  verilen teşviklerinde kaynaklı cazibe merkezi haline gelen bölgemiz için MÜSİAD olarak neler yapabileceğimizde yine toplantımızda değerlendirdik.” dedi

Güven  ve huzur ortamının bölgeye her anlamda canlılık getirdiğini belirten Bozkuş “Diyarbakır’ın 2021 yılı İhracatını örnek verecek olursak 2022 yılında  %35 gibi başarılı bir artış göstermiştir.Her geçen gün İhracaat rakamlarının  büyüyerek artacağını ön görüyoruz. Artması içinde gayret göstermeye devam edeceğiz.




Program kapsamında Batman'da düzenlenen  Tekstil Zirvesine de katılım sağladık. Her iki programda bölgemizin ekonomisine ve kalkınmasına büyük oranda  katkısağlayacaktır.İlerleyen zamanlarda yapılan bu verimli toplantıların İlimize ve Bölgemize faydalı olacağına inanıyoruz” ifadesini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.