GENEL Haber Girişi : 17 Mart 2021 23:43

MİLLİ MÜCADELEMİZİN KUTLU SAYFALARINDAN BİRİDİR

   MİLLİ MÜCADELEMİZİN KUTLU SAYFALARINDAN BİRİDİR
D.BAKIR- Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk , ‘18 Mart Çanakkale Zaferinin 106. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk, yayımladığı mesajda, "Çanakkale Zaferi, tarih boyunca bağımsızlık ve vatan sevgisi uğruna savaşmaktan çekinmeyen Aziz milletimizin, sarsılmaz İnancı ve kararlılığının en güçlü işareti, tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün imkânsızlıklara rağmen vatanını korumak için verdiği milli mücadelenin destanıdır.

Vatanı, hürriyet ve istiklali için hiç bir fedakârlıktan kaçınmayan milletimiz, tarih boyunca gurur kaynağımız olan kutlu zaferlere imza atmış, canı pahasına verdiği mücadelelerle başka milletlere de emsal olmuştur.

18 Mart 1915 tarihinde ‘Çanakkale geçilmez’ diye yazılan bu destanla, vatan toprağı içinde kardeşliğin ve ulus olma bilincinin de tohumları atılmıştır. Dünya tarihini ve masa başında yapılan kirli ve kanlı hesapları darmadağın bu şanlı zafer, aynı zamanda milli mücadelemizin de ilk kıvılcımı olmuştur.

 

Yüce Rabbimiz’e; bizlere bir kez daha aziz vatanımızı düşman çizmelerinden kurtararak, hür ve bağımsız bir devlet olma yolundaki mücadelemizin zaferle taçlanmasını nasip ettiği için, ne kadar hamdü senalar etsek azdır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle18 Mart Şehitlerimizi Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bütün şehitlerimizi, kahramanlarımızı ve vatanını, canından aziz bilen tüm şehitlerimizi ve vefat etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, sevgi ve saygılarımı
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.