GENEL Haber Girişi : 29 Eylül 2022 22:44

MAVİ LİSTE'DEN KARAGÖZ: HER YAŞ GRUBUNA YURT DIŞI İSTİHDAM FIRSATI

MAVİ LİSTE'DEN KARAGÖZ: HER YAŞ GRUBUNA YURT DIŞI İSTİHDAM FIRSATI
MAVİ LİSTE’DEN KARAGÖZ: YURT DIŞI İSTİHDAMI İÇİN VİZE’DEN PASAPORTA MASRAFLARI KARŞILAYACAĞIMIZ BÜYÜK PROJEYİ DTSO BAŞKAN ADAYI SEÇİMİNİ KAZANDIĞIMIZ TAKDİRDE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ.

HER YAŞ GRUBUNA YURT DIŞI İSTİHDAM FIRSATI

MAVİ LİSTE’DEN KARAGÖZ: YURT DIŞI İSTİHDAMI İÇİN  VİZE’DEN PASAPORTA MASRAFLARI KARŞILAYACAĞIMIZ BÜYÜK PROJEYİ  DTSO BAŞKAN ADAYI SEÇİMİNİ KAZANDIĞIMIZ TAKDİRDE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ.


Mavi liste’den Başkan Adayı Musa Karagöz’ Her kesimi düşünerek meslek gruplarına iş fırsatı adına firmaları tanıma ve görme imkanı sunma projemiz üzerinde istikrarla duracağız; Yurt dışı olanakları Avrupa projelerinde genelde zorlu koşullar ve yaş sınırlaması getirilerek yapılıyor. Bizler seçildiğimiz takdirde en yakın zaman diliminde bu projeyi hayata geçireceğimize  garanti veriyoruz.




Bir çok birey hem dil gelişimi hem kültürel zenginlik açısından kendine değer katmak istese de bu sefer önüne maddi problemler engel olarak çıkıyor. Paylaşmadan büyümek faydasız ve çıkarcı bir kimlik oluşturmaktan başka bir veri bizlere sunmaz. Biz hizmeti yüreğimizde  paylaş diye  bir an susmayan insanlığımız  adına vereceğimize söz veriyoruz.

Her geçen gün artan işsizlik oranı ile vatandaşların bulunduğu kentte ve ülkede mesleği yönünde gelişim sağlamada yaşadığı zorluklara bir son vermek amacıyla ve aynı zamanda tek başına yurt dışına gitmenin zorluğunu göz önüne aldığımızda  önlerinde ki ufak tefek engelleri yok etmek ve destekçileri olmak için Yurt Dışında İstihdamı vizeden pasaporta kadar tüm masrafları TSO’nun yükleneceği şekilde TSO DA Kİ 16 Meslek grubunda ki kişileri meslek gruplarına göre gitmelerine olanak sağlayacağız.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.