GÜNDEM Haber Girişi : 27 Nisan 2022 11:30

MANEVİ DUYGULARIMIZIN ZİRVEYE ÇIKTIĞI BİR GECE

MANEVİ DUYGULARIMIZIN ZİRVEYE ÇIKTIĞI BİR GECE
D.BAKIR/ Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Semih Canpolat, Kadir Gecesi dolayısıyla, yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.
Bütün İslam Âlemi’nin Kandili’ni en kalbi duygularıyla kutladığını belirten Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Semih Canpolat, mesajında duygularını şöyle dile getirdi: ‘Huzur, kardeşlik ve güzelliğin harman olduğu, dostluk, merhamet ve muhabbetin övüldüğü, ayrılık, nifak, dargınlı ve küslüğün reddedildiği bu kutlu gece, hepimiz için sınırsız Rahmet, Merhamet ve Mağfiret barındırmaktadır.
Yüce Rabbimiz’in, Mukaddes Kitabımız Kur’anı Kerim’de ‘Bin aydan daha hayırlıdır’ Buyurduğu, mübarek Kadir Gecesi, birçok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, mukaddes bir gecedir.
Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan Ramazan Ayı’nın sinesinde bulunan Kadir Gecesini, hep beraber coşku ve mutlulukla kutlayacağız. Tuttuğumuz oruçlarla, yaptığımız dua, ibadet ve yardımlarla, harika bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır.
Bu duygu ve düşüncelerle, saygıdeğer halkımız ve İslam Âleminin Mübarek Kadir Gecesi’ni en halisane temennilerimle kutluyor, bütün dünya insanlarının içinden geçmekte olduğumuz zorlu koşullardan kurtularak, sağlıklı, mutlu ve huzurlu günlere yeniden kavuşmasını, Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.