GENEL Haber Girişi : 05 Mayıs 2021 22:29

MAKSİMUM-D A.Ş. İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ BU RAMAZAN’DA UNUTMADI

MAKSİMUM-D A.Ş. İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ BU RAMAZAN’DA UNUTMADI
Diyarbakır'da uzun yıllardır faaliyet yürüten Maksimum-D A.Ş. Özel Güvenlik Firması, her Ramazan ayı olduğu gibi bu Ramazan’da da ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmadı.
Diyarbakır’ın köklü özel güvenlik firmalarından olan Maksimum-D A.Ş. Özel Güvenlik Firması, Diyarbakır’da ekonomik durumu elverişli olmayan yaklaşık 550 aileye içerisinde temel ihtiyaç maddelerinin bulunduğu gıda paketlerini ulaştırdı. Yaklaşık 22 kilogram ağırlığında olan yardım paketlerinin içerisinde konserve, makarna, mercimek, nohut, pirinç, yağ, şeker, tuz, kuru fasulye, salça, zeytin, reçel, tahin, peynir ve bayram şekeri bulunuyor.


550 AİLEYE GIDA PAKETİ DAĞITILDI

Yaşanan pandemi süresince yaşanan bu zorlu süreçte bir çok vatandaşın işlerinin bozulduğunu belirten Maksimum-D A.Ş. Özel Güvenlik Firması Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Başarı, “Şehrimiz genelinde ekonomik durumu elverişli olmayan, ülkemizi ve şehrimizi etkisi altına alan pandemi süresince işleri bozulan veya işinden ayrılmak zorunda kaldığı için sıkıntı yaşayan bir çok vatandaşımız mevcut.


Bizlerde Maksimum-D Özel Güvenlik Firması olarak böyle zorlu bir süreçte, yoksul ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere, içerisinde muhtelif ihtiyaç maddesi gıdaların yer aldığı 550 adet gıda paketini ailelerimize ulaştırmak üzere hazırladık. Bu yardım kolilerini fakir fukaranın Dermanbaba diye andığı Yılmaz Acu kardeşimizi, vekil tayin ederek, kurumumuzun vasıtasıyla dağıtımını yaptırdık” dedi.



MERKEZ İLÇELERDEKİ İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA DAĞITILDI

Maksimum-D A.Ş. Özel Güvenlik Firması Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Başarı’nın her yıl düzenli olarak bu tarz yardımları yaptığını belirten Dermanbaba lakaplı hayırsever Yılmaz Acu ise, “Değerli büyüğüm hayırseverliğiyle gönüllere taht kuran  Maksimum-D Firması Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Başarı her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı.

İçerisinde bir ailenin temel gıda maddelerinin yer aldığı yaklaşık 550 yardım kolisini kendi şirketlerinin araçlarıyla Bağlar, Sur, Kayapınar ve Yenişehir ilçelerimizde ikamet eden dul, yetim ve yatalak hastaların bulunduğu ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımlarını yaptık.



Hayırsever ağabeyim, senelerden beridir İlimizde istihdama katkılar sağlayan Maksimum-D Firması Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Başarı’ya bu hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyor ve bu örnek davranışının örnek teşkil etmesini temenni ediyorum.



  Aldığımız hayır duaları, bizim için paha biçilemez birer manevi hazinedir. Bu kapsamda, durumu elverişli olan hayırsever kişi ve kuruluşların da, yetim, öksüz, engelli ve durumu elverişli olmayan ailelerimize yardımlar temin etmelerini ve bu hayır kervanında yerlerini almalarını temenni ediyorum” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.