SİYASET Haber Girişi : 27 Nisan 2022 09:19

KUTLU GÜNLERE BİR KEZ DAHA KAVUŞMUŞ BULUNMAKTAYIZ

KUTLU GÜNLERE BİR KEZ DAHA KAVUŞMUŞ BULUNMAKTAYIZ
D.BAKIR/ Yeniden Refah partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem , mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla, yazılı bir mesaj yayınlayarak, bütün İslam Âlemi’nin Kandili’ni kutladı.

Mesajında, ‘Kadir Gecesi’nin içinde Kadir Gecesi bulunmayan bin aydan daha hayırlı olduğuna’ dikkati çeken Yeniden Refah partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem , şunları söyledi:

‘Kadir Gecesi’nin faziletleri saymakla bitmez. Böylesi Mukaddes ve ulvi kandil geceleri, Cenab-ı Allah’ın yeni rahmetlerinin tecelli edeceğinin habercisi ve müjdecisidir.

Kadir Gecesi, Yüce Rabbimiz’in bizlere içinde paha biçilemez hediyeler, lütuflar ve müjdelerle dolu, İlahi armağanlarından birisidir.

Toplumsal kardeşlimiz, birlik ve beraberliğimiz ve dayanışmamızın en veciz örneklerini yaşadığımız, 11 Ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in son günlerini yaşadığımız bu günlerde, Mübarek Kadir Gecesi münasebetiyle, Dualarımız, Niyazlarımız, Secdelerimiz ve Zikirlerimiz ile Cenab-ı Allah’a yalvaracağız.

İbadetlerin feyiz ve bereketinden olabildiğince yararlanabilmek için, huşu içinde, Cenab-ı Rabbimiz’e yöneleceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, rahmet ve mağfiret dolu nice kandillerde buluşmak dileğiyle, hepimizin mübarek Kadir Gecesi’ni en samimi duygularımla kutluyorum.

Yüce Rabbim’den, başta aziz milletimiz ve İslam Alemi olmak üzere, bütün dünyanın, yeniden sağlıklı, mutlu ve huzurlu günlere dönmemizi nasip eylemesini niyaz ediyorum’.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.